Am, egy havernak van ilyen csak 203 as ba. de az én telómat csavarja a 203 as tárcsa azért gondolkodom egy ilyen 180 ba, az ára is elfogadható.. meg rohadtul bejön azért kérdem h fog is e vmit, vagy csak disz...

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Sajnos 160-nál is elõfordul. A jelenség hatványozottan jeletkezik akkor, ha minimális a rés a féktárcsa és a betétek között. Ilyen esetben meg lehet próbálni az olajszinttel való játszadozást is, de csak nagyon szûk határok között.160-as tárcsák. És akkor az a megoldás, hogy mindig beállítani a féknyerget? Egy idõ után nem áll be magától?
Gyorszáras tengelyrögzítésnél ez általában elõ szokott jönni, fõleg nagyobb tárcsák esetében. A jelenséget rendszerint az okozza, hogy a gyorszár recés belsõ fele megnyomorgatja a festékréteget a villapapucson, és amikor visszarakod, nem pont oda esnek a kis barázdák.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Formula K24 bilincs gyártói kód: FD40082-20
SRAM X9 bilincs gyártói kód: 11.7015.018.000
Arra gondolsz hogy olyan hangja van, mintha vizes femen dolgozna valaki reszelovel? (Meg dolgozom a hasonlaton
)
Szerintem fekbeallitas kerdese, de ez nem konstans , altalaban idovel megszunhet vagy megjelenhet, kulonbozo sebessegeknel, vagy fekezesi eronel. Nem befolyasol semmit, elvezd a feket es kesz.
Persze lehet elbeszelunk egymas mellett, nem tudom neked mi a brutalis, de pl a jellegzetes siro hang az a fem a femmel valo erintekezessel egyut jar. (persze mas-mas feluleteknel es sulyoknal mas-mas frekin es erosseggel). A buszvezetoknek mar meg kellett volna orulniuk. (Az egyik mintha elvezne is, direkt rajatszik a piros elott)
De szeretnem en is ha avid juicym piciket megszolalna neha ... de nem ...A régebbi Hope-ok gyönyörû, érces hangon visítottak, én szerettem.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
sziasztok!
két kérdés: 1. kb mennyi idõ (km) kell egy féknek, hogy bekopjon?
2. hayes el camino új pofa új tárcsa és brutális hangot ad ki egy adott fékezési erõsség fölött. mit lehet ezzel tenni, illetve ez csak a bekopás hiányának tudható-e be? tegnap lett kész a bringa, szakszerviz szerelte.
elõre is köszi