Túl drága egy új fékbetét.:scared:Izopropilalkohol is jó (esetleg mosogatógép), de
ha olaj ment rá (esetleg "beszívta"), azt elvileg csak égetéssel lehet leszedni.
Berakják sütõbe és addig sütik míg füstöl (persze csak 100%-ban fémes pofánál) A shimano fékbetét hátulján rajt van egy kód az alapján ki lehet deríteni (ha ránézésre nem) hogy fémes-e vagy mûanyag.
Inkább vegyél újat.
A csiszolás az jó lett, csakegy kicsit csiszoltam meg éppen annyira hogy ne maradjon rajta szennyezõdés. Nem izomból csiszoltam csak finoman.
Még egy kicsit várok ha ilyen marad akkor átmosom etilalkohollal.
A csiszolás az jó lett, csakegy kicsit csiszoltam meg éppen annyira hogy ne maradjon rajta szennyezõdés. Nem izomból csiszoltam csak finoman.gyógyszertárból
nemtom ezt a mosószeres témát még nem halottam, én mindenesetre nem tenném rá a betétre, max a tárcsára talán... azt viszont írta vki, h ultra derm-et tett rá.
de ha a csiszolás esetleg ferdére sikerült, akkor az is lehet baj.
Valaki itt azt írta h lemosta mosószeresvízzel a fékbetéteit és utánna már jól fogott. De honnan szerezzek etilalkoholt??
Valaki itt azt írta h lemosta mosószeresvízzel a fékbetéteit és utánna már jól fogott. De honnan szerezzek etilalkoholt??akkor ezért nem fog.
próbáld inkább etilalkohollal...
A fékbetétet megcsiszoltam, meg lemostam mosószeres vizzel
Azért írhatnál még infókat, hogy eddig mennyit használtad a féket, mivel tisztítottad, milyen színû a fékpofa, milyen telón van a fék, mekkora tárcsákkal, milyen fékkarral... Ezektõl kb. mindegyiktõl függ. És szerintem az Alivio-tól nem is fogsz egykönnyen fejreállni