... Kérdés még, hogy a Roundagon tárcsa gyengébb teljesítményt nyújt-e, mint a CS?
Szerintem nem hûl olyan jól mint a CS, de igyse melexik nagyon
... Kérdés még, hogy a Roundagon tárcsa gyengébb teljesítményt nyújt-e, mint a CS?
Csak úgy viszonyításképpen: az én +100 kilómat a régi BB7 (2005 körüli), 185-ös CS tárcsával lazán megállítja (XC/AM). A 203-as picit túlzás, ha csak nem vagy nehezebb, vagy nem durvább szakágban mozgolódsz (bár utóbbi esetben meg nem a mechanikus tárcsafék az ajánlott típus).
Köszönöm a válaszod. Összehasonlítás terén, akkor az árak helyett ha a teljesítményt nézzük, akkor az új konstrukció (2008) jobb teljesítményt is jelent vagy inkább csak új külsõt? A tárcsa tekintetében ugyanaz a Roundagon jár mindkettõhöz, amirõl csak annyit tudok, hogy olcsóbb, mint a CS. Nekem elöl-hátul BB5-van CS tárcsával és nagyon elégedett vagyok velük. Most asszony gépére is kellene valami, ezért gondoltam, hogy magamnak beújítok egy BB7-et 203-as tárcsával, asszony meg megkapja a BB5-öt 185-ös tárcsával.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Jó fék, megbízhatsz benne. A tárcsa kialakításáról mondjuk megoszlanak a vélemények.
Különbség még a 2007-eshez képest, hogy a féktest nyitottabb, hasonlít a hidraulikus testvéreihez.
Összehasonlítani csak új árakat illik. Amíg lehetett eBike-on mindkettõt kapni, közel azonos árban voltak (már nem emlékszem pontosan, de lehet, hogy a 2007-es picivel drágább volt).
Sziasztok,
Van valakinek tapasztalata a 2008-as BB7-el? A 2007-es modellehez képest fejlesztettek rajta valamennyit (nem csak a színét), de jobb is lett annyival, hogy érdemesebb legyen rá kb. 50%-al több pénzt szánni (2007-es 8,5k használtan, a 2008-as 13k ebike-on)?
köszi
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
A Service manualok között talán megtalálható, amit keresel...
http://www.hayesdisc...yd_hfx9hd.shtml
Videós útmutató
http://www.youtube.c...arch_type=&aq=f
Mit kell szétszedni a hayes hfx 9-emen,hogy egy kis olajat pótoljak bele??? THX
Valaki itt azt írta h lemosta mosószeresvízzel a fékbetéteit és utánna már jól fogott. De honnan szerezzek etilalkoholt??
madzagos tárcsaféknél hol van munkahenger ?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"