Saint-bõl elsõváltó, hátsóváltó, jobbos/balos váltókar, fék, smrt79 féktárcsa (csak 160 perpill), hajtókar dupla meg szimpla, 20-as elsõagy és sima hátsóagy van.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
van saint és slx fékünk is
akit érdekel, mozdíthatóak.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
a fékbetét mozog a féktestben.csáó!
Lehet nem ide tartozik szóval csak félig off a téma!
Az a problémám ,hogy behúzom a hátsóféket és a tárcsa nemmozog viszont az agy egy kicsit igen(elõre -hátra tudom mozgatni egy kicsit)!
Mi lehet a probléma, a tárcsát rögzítõ csavarok teljesen bevannak csavarva!Szóval stabil!
Tehetetlen vagyok!
ÜDV, elõre is köszönöm a válaszokat!
az gáz ha egy kicsit levan lazulva pár küllõm? Tudom, hogy gáz,csak ,hogy befolyásolja-e ezt a problémát.
Egy Dmr Revolver SS -es agyról van szó!
Nagyon remélem ,hogy orvosolható a probléma,mert ha nem elásom magam!
Mindent ellenõriztem és bevannak rendesen hajtva a csavarok !
Köszönöm a segítségeteket!
- ha standard iparis, akkor lehet hibás csapágyja ,bocs nem értettem....
Iparis!
ja ,bocs nem értettem....
Iparis!
Izomtéridõninja-geológus!
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960Még egyszer megkérdezem. Milyen agy? Mert ha kónuszos, lehet, hogy lelazult, ha ipari csapágyas, akkor megfeküdt a csapágy, stb...mármint a hátsó kerék mozog...
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960