nekem 4 dúgós xt-m volt azt nagyon utáltam az igazi takony volt.nem annyira "nyúlós" mint az xt?bár nekem az bejön ha nem egybõl satu
nekem a súlyommal nem digitális a stroker de aki könyebbe annak vszínû igen
nekem 4 dúgós xt-m volt azt nagyon utáltam az igazi takony volt.nem annyira "nyúlós" mint az xt?bár nekem az bejön ha nem egybõl satu
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
nem annyira "nyúlós" mint az xt?bár nekem az bejön ha nem egybõl satuha meg digitális akor stroker trail. állat, azt próbáltam.
nem csak így teztekben pozítitv volt a vélemény . meg tetszik de az mondjuk nem fõ szempont. a leendõ trkkingre gondoltam hogy elixirt teszek.jaja, hát a gyári adat tündéri, csak sok esetben köze nincs a valósághoz...
de kösz, hogy ilyen teljesen nyilvánvalóra felhivod a figyelmem, nem feltételezve, hogy esetleg ezzel tisztában lehetek
tigger:
elixirt próbáltad már? jobb szeretem a digitális fékeket, mint az avid juicy 3/5 féle taknyokat. olyan, mintha egy zselét markolnék, annyira nyúlik.
Itt vannak a súlyadatok az avidhoz:http://www.sram.com/...kes/elixirr.php
Hayes:http://www.hayesdisc...okerTrail.shtml
Mindnek fenn vannnak a tömegei!!!!
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
ha könnyû kell és vitrinbe akkor ultimate-t vennék (160-as tárcsával csavarokkal h 650g a szett) ha használni akkor elixir-t. stroker gramm súlyban tudja ugyanezt de fritzek nagyon okádtak rá a tesztben, le is volt itt fordítva a cikk kicsit korábban)súlyadatok kellenének nekem.
új avidok (meg egyáltalán, tudásban ez az elixir, meg fene tudja, szóval mit tudnak) hayes karbon, könyebb magurák...
szóval hogy mit vegyek, ha nem xtr-t akarok.
RAUH-Welt
B E G R I F F
nezd meg magadnak itt [vannak sulyadatok is]
en reszemrol a Juicy7-est vennem. mar a egy olyan fek kell, ami kicsit bling, de nem nagyon, idotalloan jol nez ki, es uber jol mukodik. az 5 meg a 3 kicsit tul kommersz, az elixirek meg annyira nem tetszenek. bar azok is eleg jok. es eloben jobban mutatnak mint itt a kepeken.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Huhh, ez kéne...
Miért nem kézenfekvõ Shimano-t?? :wtf:
Jövõ héten szerelgetek, mérek majd karbon Hayest.
RAUH-Welt
B E G R I F F
A következõben kérném a nálam hozzáértõbbek segítségét:
Tegyük fel, hogy vennék egy ilyent:
http://cgi.ebay.at/H...2|39:1|240:1318
Ehhez tudok venni külön fékkarokat, hidraulika kábelt és az egyéb hozzávalókat? Nyilván nem én raknám összeAzt írja, hogy kompatibilis shimanoval, ez mennyiben fedheti a valóságot? Féktárcsát nyilván Hope-ot vennék hozzá, elsõsorban a fékkar, kábel stb. érdekel. Az elsõ fék 180-as a hátsó 160-as, nagyon kezdõ kérdés, de a jelenlegi Fox F80 RL villám használható 180-as elsõ fékkel is?
Elõre is kösz, Gábor.
RAUH-Welt
B E G R I F F