mért nem veszel inkább új munkahengert hozzá?
vennék én ha találnék hozzá, ha tudod hol lehet kapni akkor megköszönném...
mért nem veszel inkább új munkahengert hozzá?
Igen azokról én sem hallottam sok jót,de ha rob nem tud segíteni egy 1,5 éves xt-t kidobhatok a kukába, valamit kell vennem , én egy k18-ra gondoltam
végén sima idei xt-t veszek.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
robnak volt 4Racing. na azota nem vesz megint formulat.
szerinted?
RAUH-Welt
B E G R I F F
legutoljára 1,5 hónapot vártam egy formula fékkarháztömítésre és 6ezer ft volt
legutoljára 1,5 hónapot vártam egy formula fékkarháztömítésre és 6ezer ft voltNem is gondolkoztok Formula vagy Hope fékeken?
Szerintem súlyban és f.erõben is jók....
ahan,hát én sem 60kg vagyok:)nekem 4 dúgós xt-m volt azt nagyon utáltam az igazi takony volt.
nekem a súlyommal nem digitális a stroker de aki könyebbe annak vszínû igen
nekem 4 dúgós xt-m volt azt nagyon utáltam az igazi takony volt.nem annyira "nyúlós" mint az xt?bár nekem az bejön ha nem egybõl satu
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
nem annyira "nyúlós" mint az xt?bár nekem az bejön ha nem egybõl satuha meg digitális akor stroker trail. állat, azt próbáltam.
nem csak így teztekben pozítitv volt a vélemény . meg tetszik de az mondjuk nem fõ szempont. a leendõ trkkingre gondoltam hogy elixirt teszek.jaja, hát a gyári adat tündéri, csak sok esetben köze nincs a valósághoz...
de kösz, hogy ilyen teljesen nyilvánvalóra felhivod a figyelmem, nem feltételezve, hogy esetleg ezzel tisztában lehetek
tigger:
elixirt próbáltad már? jobb szeretem a digitális fékeket, mint az avid juicy 3/5 féle taknyokat. olyan, mintha egy zselét markolnék, annyira nyúlik.
Itt vannak a súlyadatok az avidhoz:http://www.sram.com/...kes/elixirr.php
Hayes:http://www.hayesdisc...okerTrail.shtml
Mindnek fenn vannnak a tömegei!!!!
ha könnyû kell és vitrinbe akkor ultimate-t vennék (160-as tárcsával csavarokkal h 650g a szett) ha használni akkor elixir-t. stroker gramm súlyban tudja ugyanezt de fritzek nagyon okádtak rá a tesztben, le is volt itt fordítva a cikk kicsit korábban)súlyadatok kellenének nekem.
új avidok (meg egyáltalán, tudásban ez az elixir, meg fene tudja, szóval mit tudnak) hayes karbon, könyebb magurák...
szóval hogy mit vegyek, ha nem xtr-t akarok.