Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Tárcsafékek - általános eszmecsere

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
18551 replies to this topic

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,156 posts

Azt tárgyalod hogy mikor lesz?? érdekes... nem találom. Olyas valakit kéredznék, aki érdemben hozzá tud szólni a kérdésemhez! Köszönöm!
és a remek kilátások tükrében még egy kérdés: Hasonló árkategóriában érdekelne, megbízható, normális súlyú, 160as tárcsához, maratonozni fék. Mit ajánlotok?

Formula ORO sorozatból, amelyik árban megfelelõ. Könnyû, kompakt, hihetetlenül jól modulálható és erõs fék. Zseniálisan pofonegyszerû a légtelenítése, alkatrészellátás is jól megoldott. Ráadásul szép is és itthon nem jön szembe minden sarkon:)

Lacika

Lacika

vendég

• fórumtag
  • 229 posts
Azt tárgyalod hogy mikor lesz?? érdekes... nem találom. Olyas valakit kéredznék, aki érdemben hozzá tud szólni a kérdésemhez! Köszönöm!
és a remek kilátások tükrében még egy kérdés: Hasonló árkategóriában érdekelne, megbízható, normális súlyú, 160as tárcsához, maratonozni fék. Mit ajánlotok?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
honapok ota targyaljuk....olvass vissza

Lacika

Lacika

vendég

• fórumtag
  • 229 posts
Üdv!
Kb 2-3 hete visszahívták az XT tárcsafékeket a dugattyú hibája miatt (asszem hidegben beáll), errõl valakinek valami bõvebb infó? Nem az okokra vagyok kíváncsi, hanem arra, hogy mikor lesz újra.
Valaki? Köszi!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
A hiba az ön készülékében van.:) Az még nem jutott eszedbe, hogy ha szinte mindegyik neves gyártó készít terelõt két lánctányérhoz, akkor az mûködik is?
Olvasnivaló: http://www.blackspir...Setup_guide.pdf

Egyébként én használtam a linkelt modell standard változatát, a Truvativ Shiftguide-ját és az e13 DRS-t. Ezek közül messze az e13 a legjobb, és persze a legdrágább is.:D

OFF vége!

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts

Ha már szóba került az E-Type elsõ váltó:)
http://www.blackspir...5947/320894/0/0

Csak én nem értem, hogyha az alsó görgõ hozzáfogja a láncot az egyik tányérhoz, akkor hogy tud váltani?:scared:

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Ha már szóba került az E-Type elsõ váltó:)
http://www.blackspir...5947/320894/0/0

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

Rá van írja a fékkarnál a fedélre. ;)

szted lemegyek a garázsba ilyen hidegben, kijárok az autóval,majd megnézem?

thx a helpet !

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Rá van írja a fékkarnál a fedélre. ;)

A nyomáspont csavarjába mekkora imbusz kell?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
http://www.sram.com/...s/juicyfive.php

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Juicy 5-be milyen fékolaj kell? Dot 4?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

centerlockos agy+tárcsa kombóhoz kell valami spéci szerszám?

Ha még nincs, akkor egy kazetta leszedõ (Shimano kompatibilis) szerszám.

Atikaaa

Atikaaa

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 posts
centerlockos agy+tárcsa kombóhoz kell valami spéci szerszám?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Azt mondták már útban az új, úgy hogy várom a berendezést :)

akkor örülök :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

tied megoldódott már?

Azt mondták már útban az új, úgy hogy várom a berendezést :)
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 posts
Én ugyan V6-ot használok, de BB7-hez, ami nyilván más tészta. Mindenesetre a Cleansweephez képest nem igazán tapasztaltam különbséget, eddig bevált.

6 csavaros tárcsa tapasztalatok érdekelnek:
a2z teppan yaki spIII
alligator windcutter
ashima airotor
hayes v6
shimano fékhez

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts
ezt az XT hidegben nem mukodik temat parszor mar kitargyaltuk

----

FÁJVÓ

----

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 posts
Nem szeretek az MTBR.com-ra hivatkozni, de ott is sok a panasz arra, hogy a 2008-as XT tárcsa hidegben nem szeret fogni... (De szépen mondtam.) Szóval +6C-fok alatt nem az igazi. Ezt már hallottam magyar szervízestõl is. Õ mondta, hogy hidegben megváltozik a fékhatás és a fék viselkedése.

Nekem is ilyen fékem van, igaz én ilyet nem tapasztaltam még, pedig voltam minuszban is tekerni. Bár nem hegyrõl lefelé, csak orszáúton....

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

nekem ugyan ez volt a gondom, elõször felkeményedett, majd egyszer csak megszûnt a fékhatás .....a tömítés megadta magát a dugattyúnál .

tied megoldódott már?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

Gondom van a 2008as Xt fékemmel. Iszonyatosan visít és a hideg idõben az ereje is elment. Letakartíottam motorex bicikli tárcsafékhez való tisztítóval de nem használt, vagy kéne pár lejtõ neki h magához térjen?
Esetleg vmi ötlet h mitõl lehet ilyen?

nekem ugyan ez volt a gondom, elõször felkeményedett, majd egyszer csak megszûnt a fékhatás .....a tömítés megadta magát a dugattyúnál .
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu