Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Tárcsafékek - általános eszmecsere

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
18551 replies to this topic

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts

magura lusia fr ami is rögzitésû valahogy a pm 203 adapteres vilálmra rá lehet tenni?!

Láttam ilyesmit az egyik katalógusban, ha minden igaz A2z márkának nindenféle adaptere van.

Én is kérdek :)
Mennyi idõ/km míg tökéletesen bekopik egy gyári hayes pofa.
(Nem bekoptatni akarom, hanem félrekopott, és rugalmas.. újralégtelenítettem, rátöltöttem, és ezután vettem észre hogy ezér az..)

Ride everywhere.

.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
ledeffektelt az elso feknyereg

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
magura lusia fr ami is rögzitésû valahogy a pm 203 adapteres vilálmra rá lehet tenni?!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Ennyire rossz az a Saint?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
stroker trail hogy muzsikalna slx tarcsakkal?

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
masfel ora es ki is jottek :D

Most mar csak ra kell tolteni, mert kopottabb a tarcsam mint a tavtarto..

Basszus, mikor masnak csinalom azonnal popec, magamnak meg mindig szivok vele... Veszek inkabb autot ;)

Ride everywhere.

.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
pumpaljad meg

ki kell jonnie. kocogtatas is jo lehet.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
fékcsõ kocogtat stb...türelem..a szomszéd bachot halgat ful lhangerõn a nyitott erékélyne..miden kibirható:)

szal kocogtass türelem stb..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
helyesNineban, ha látom a bubit de az istennek nem akaródzik kijönni mit csináljak? Lassan elegem lesz..

Ride everywhere.

.

balagedebr

balagedebr

vendég

• fórumtag
  • 243 posts
sziasztok!
Sok ideig kerestem KoolStop fékbetétet, tudomásom szerint sajnos egy ideje nem volt importõre, pedig ez az egyik legjobb fékbetét szerintem a piacon.

Ma sikerült megtudnom, hogy újra van importõre a KOOLSTOP fékbetéteknek!!!!!
az alábbi elérhetõségen raktárról elérhetõek a betétek közvetlenül az importõrtõl:

Bringarázs
1097 Budapest
Vágóhíd u. 3-5.
telefon: 70 398 5823

Remélem tudtam segíteni a KoolStop fun-oknak :-)
üdv: B

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts
A deore 525ös (régifajta)-hoz lehet kapni olyan betétet ami fémes? Mivel új hayes tárcsával van használva, és gondolom azért bír 2hónapot a gyári pofa mivel gyantás.(?)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
Mind2 azonos, csak az egyiken hamarabb csipog a kopásjelzõ. (nyilván, az olcsóbb)

Kamisama

Kamisama

vendég

• fórumtag
  • 159 posts
Sziasztok!

Van egy Shimano BR-M495 elsõ fékem. Kérdezném, hogy ebbe milyen pofa való (azon kívül, hogy mûgyantás) Ebike-on van kettõ féle a Shimano-ból: M05 és M08. A poén az hogy az M08-hoz van írva a 495, de az M05-höz meg az hogy mûgyantás. Vagy mindkettõ az, csak alakjukban térnek el?
Vagy BBB-sbõl melyik jó ebbe? Köszke.

wmarci

wmarci

vendég

• fórumtag
  • 31 posts

ha nem német webshopokat nézegetsz, akkor olyan sok helyen nem irják ki igy.
persze nem árt némi német tudás is, hogy kiderüljön HR mint hinterrad (hátsókerék) és VR mind vorderrad (mint elsõkerék)

Ja igaz. Elnézést.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
ha nem német webshopokat nézegetsz, akkor olyan sok helyen nem irják ki igy.
persze nem árt némi német tudás is, hogy kiderüljön HR mint hinterrad (hátsókerék) és VR mind vorderrad (mint elsõkerék)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

wmarci

wmarci

vendég

• fórumtag
  • 31 posts
Szaisztok!

Mit jelent az egy Avid Juicy 7-es tárcsaféken hogy HR vagy VR? Rengeteg helyen így írják ki.
Köszi az infót.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Tárcsafékszem megmunkálás a vázon. Szerszám kell hozzá (pld. náluk: www.bicycle.hu).

Ödön

Ödön

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
hELLO mINDENKI. Már biztos sokan kérdezték de megejtem mégegyszer, mi a teendõ ha szétrázza a tárcsafék fékezéskor a bringát. Avid Juicy 7em van gyári tárcsákkal, és kb uj koraota csinálja, csak a hátso féknél(szerencsére). Beállitást már sok alkalommal ejtettem nem használt. Nem tudom mi lehet. Kösz elöre is.

SP!T

SP!T

vendég

• fórumtag
  • 25 posts

Te Spit!
Most óránként cseréled a fékeket, vagy minden bicikliden más a típusa?
Egyébként julihoz nagyon egyszerû "gyártani" légtelenítõt.. (nem lett cikk, mert nem jó a fényképelõm. de lesz ;) )

Mindegyikkel van valami baj.. :D De kettõt szeretnék már megcsinálni normálisan. Sikerült megoldani a juliet amúgy! :) A rossz menetes fékbõl kivettem a légtelenítõ csavart és átraktam a julieba. Ugyan nem zár a csap, de legaláb felõlteni már tudok! Kupak levesz, feltölt alulról olaj, kupak lezár, leeresztõ csavar kiszed, régi csavar berak! :) Másik fékhez is szerzek majd egy ilyen csavart, mint a juliehoz és akkor elméletileg az is jó lesz.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
Te Spit!
Most óránként cseréled a fékeket, vagy minden bicikliden más a típusa?
Egyébként julihoz nagyon egyszerû "gyártani" légtelenítõt.. (nem lett cikk, mert nem jó a fényképelõm. de lesz ;) )

Ride everywhere.

.