Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tárcsafékek - általános eszmecsere

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
18557 hozzászólás a témában

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
Köszi szépen, írtam neki levelet. Nem dhzok, de tetszik a cucc na. :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
talan ha dh-zol akkor eszreveszel kulonbseget. de akkor is inkabb csak rendes nagy hegyeken. olyanon amirol fel oran keresztul zuzol lefele.

regen asszem a Gulyas Misi "forgalmazta" de nem vagyok benne biztos. chainreaction-rol rendelheto
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Tamaskanak van, de aszondja nem érez nagyon különbséget

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
Sziasztok!

A goodridge fémszövetes fékcsõtõl várható bármilyen javulás a használat során vagy csak májerfaktor? Itt a fórumon láttam valakinek a bringáján talán pont új XT fékkel mint amilyen nekem is van.

Hol lehet egyébként beszerezni és mely fékekkel kompatibilis?

Köszi

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
mikor én tavaly érdeklõdtem azt írtátok,hogy a tömítések nem nagyon jók benne.azóta újabb széria van már?

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
Én eddig csak az auriga pro-ról olvastam, h jó, a comp is jó?
http://www.bikeradar...brakes-09-34161

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

avid juicy ultimate féket ennél olcsóbban lehet találni valahol?
http://piacter.bikem...=220844&cat=all

amerikában láttam 350 dollárért (plusz 50 a posta), de ha levámolják, akkor sucks úgyis...

jon a elixir cr mag lassan. konnyebb, erosebb jobb.

Üdv!
Szerintetek avid bb5, vagy tektro auriga comp 09 olajos fék??? Hobbi túra, hobbi cc!
Köszi elõre is!

tektro. natgyon jok ezek az uj hidraulikus tektrok. a bb5-nel szazszor jobb.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

foton

foton

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Köszi!
A tektro nagyon tetszik, bár nincs semmi tapasztalatom. Csak azért gondoltam, mert olajos, és jó árban van, és a pénzbõl a lehetõ "legjobbat" akarom!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Üdv!
Szerintetek avid bb5, vagy tektro auriga comp 09 olajos fék??? Hobbi túra, hobbi cc!
Köszi elõre is!

tektro
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

foton

foton

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Üdv!
Köszi elõre is!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
jó lesz

xc rider

xc rider

vendég

• fórumtag
  • 34 hozzászólás
Avid bb5+G2 clean sweep tarcsa....mukodni fog,vagyis jo lessz a fekero?...hatsonak szanom

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
avid juicy ultimate féket ennél olcsóbban lehet találni valahol?
http://piacter.bikem...=220844&cat=all

amerikában láttam 350 dollárért (plusz 50 a posta), de ha levámolják, akkor sucks úgyis...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
konkrétan szálasra zabálja a tárcsát

hermfer

hermfer

vendég

• fórumtag
  • 110 hozzászólás
Sziasztok!
Ha mûgyantás féktárcsához, fémes betétet használok, akkor a tárcsa gyorsabb kopásán kívül (mennyivel lesz gyorsabb?), más hátrány is származik?
A kerámiás fékbetéteket milyen tárcsákhoz lehet használni, és ezek jobban tolerálják a melegedést?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

hello

strokeren gondolkodtam én is, csak mondom ezt az xct meg 10. évfordulóra dobták ki, arra meg csak nem csinálnak szart:) no de ezekszerint lehetséges. akkor sztem stroker lesz.köszi.
csáó

a másik az hogy a hfx9-et már nem gyártják, elõbb útóbb nem lesz hozzá alkatrész...(nem betét és trcsa mielõtt vki félreérti)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

xavihat

xavihat

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás

a stroker

a hfx9 uccsó szériája elég gyenge minõség volt, + a stroker messze veri fékerõben is.

hello

strokeren gondolkodtam én is, csak mondom ezt az xct meg 10. évfordulóra dobták ki, arra meg csak nem csinálnak szart:) no de ezekszerint lehetséges. akkor sztem stroker lesz.köszi.
csáó

tbence

tbence

törzsvendég

• fórumtag
  • 257 hozzászólás
Rendben,Köszi!Szemre a dugattyúnál van a gond....mindenhová bejutott ez a folyós trutyi....

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
szerintem marhaságot csinál h alacsonyabb szintût tesz fel, de ha nagyon akarja akkor avid BB7......

de jelzem gyengébb lesz, ha jól emlékszem a Pitch-eken Juicy van....jó nagy marha ha lecseréli...:)

Tbence: elõször tekerd ki a fékkarállítót annyira h ki tudd szedni, és azt takarítsd ki elõször, ha utána is fent áll a probléma akor a beljebb lesz a probléma, egy picike finim olajat spriccelj be a dugattyúhoz, ahol az a picike nyimórúd nyomja.....aztán mozgasd át....ha még így sem akkor vidd el szervízbe vagy otthon szedjétek szét és takarítsátok ki jól...

morrison

morrison

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Udvozlet Mindenkinek!

Egy cimboram 2008as Specialized Pitch comp gepezettel rendelkezik es kicserelne rajta a fekrendszert egy bovdenos tarcsa szettre. Szeretnem, ha ajanlanatok alternativat.

Segitsegeteket elore is koszonom!