Ha itthon csak nagymama féle házipálikát találok,az is jó hozzá?
Hát, nálam nem vált be, én is házi pálesszel estem neki, aztán áttöröltem szárazra, és utána alig fogott a fék... majd kipróbálom tiszta alkohollal, sztem az faca lesz

Ha itthon csak nagymama féle házipálikát találok,az is jó hozzá?
Nekem elöl van 180-as közel 2 éve (a hátsó 160-as), de lassan a vas-szén állapotábra összes szövetszerkezeti átmenete és szinei megjelennek rajta...
..igaz nem kímélem.
http://crescent.uw.h...e/P1090995_.jpg
SLX lett kinézve következõnek. Elõre komplett szett, hátra viszont nem szívesen adnék ki 35-40 ezret, mikor szinte úgyis alig használom, viszont hülyén nézne ki a kormányon egy SLX meg egy Auriga fékkar...
Olyat vajon lehet, hogy a hátsóból csak a fékkart cserélem ki?
http://www.xfactorne...mekek&nyelv=hun
Ez a forgalmazó oldala. Nincs két gyári betétje.
gyári betétbõl is 2 féle van
RAUH-Welt
B E G R I F F
Az A2Z és a BBB ugyanaz, mint a hayes félfémes(=gyantás) fékbetét és nagyon jól fognak hayes, shimano és hope tárcsán.Szezon elején vettem Stroker Trailt. Az avid BB7-et váltotta. Eddig nem nagy örömömre.
Még csak közel sem fog annyira, mint a bovdenes avid. Tény, hogy jobb benne, hogy finomabban lehet adagolni.
pl.: egyáltalán nem fog -->nem fog -->karistol és lassít --> jobban lassít de már reszeli a tárcsát
Ezek az átmenetek finoman. Ha stresszhejzetben berántom az elsõt, akkor úgy állok meg mint a szegedi gyors. Olyan hangosan, és olyan nagy féktávon. Mindenképpen kell a hátsót is tépnem! Boltba azt mondják nem kopott be. 3000 kilcsi van benne, ebbõl 1000 erdõ (Bükk, Pilis), a többi város. Nehogymár nem kopott be. A bükkben már direkt sütöttem. Ha meleg még kevésbé fog és még hangosabb. Szinte érzem, hogy darálja a tárcsát.
Megnéztem másét is, akik ilyet használnak, de ugyan így éreztem. Kollégám orvosolni kívánja a helyzetet az övén egy betétcserével gyantásra. Hajlok én is a dologra, de itt jön a lényeg!
Mit lehet ebbe a vacakba kapni??? Minõségi betétre gondolok! Nem akarok A2Z, BBB és hasonló noname vackokat.
A sebesség mindent megold.
Ezen már túlvagyok. Hibátlan elvileg. Amúgy nem visít, hanem a fémes betét reszeli a tárcsát. A szennyezõdés meg elõbb utóbb lejött volna a használattól, de ez soha nem fogott úgy ahogy számítottam rá. Aztán meg másokén is ezt tapasztaltam, csak õk ezt vagy nem vették észre, vagy nem értettek hozzá, mert nem volt viszonyítási alapjuk.
Szerintem a probléma még mindig az, hogy a betét amit a Hayes ad hozzá fémes, és emiatt a gyenge fékerõ. Olyan kemény a betét, hogy kollégám nem bírta dörzspapírral megcsiszolni! A probléma, hogy nem gyárt hozzá mást csak ezt. Ebben a "kedves" országban meg nem lehet semmit rendesen venni. Vagy utána kell járnod mindennek, vagy kéz alól, vagy ismerõsön keresztül, de semmiképpen sem a boltból.
A Biker sem hoz Jagwire cuccokat, Kool Stop sincs már itthon. Tiszta szívás a magyar piac. 3-4000 forintos betétet meg nem fogok külföldrõl rendelni, mert több a postaköltség.