Sztem hagyjátok. Többen írtuk már , hogy jók a bbb betétek, nemcsak ránézésre hanem tapasztalatok alapján , de ha valakinek az számít mi van ráírva akkor úgysem vesz soha bbb betétet.
Kicsit OFF!
Nem is szándékozom BBB-t venni, de ezzel kezdtem, és pont a tapasztalat alapján. Volt már minõsíthetetlen cuccom tõlük. Rengeteg kiegészítõjüknek irreális ára van. Túltömjénezik magukat, a minõségük pedig átlagos. Tény, hogy van ami olcsó, de azért, mert itthon ez az eladható.
Jagwire, és Kool Stop is megbízható volt, csak valszeg az olcsóbb kinyomta a piacról. A magyar meg hamarabb megveszi az 1000-el olcsóbb betétet. Az itteni piac pedig kicsi. Leginkább ezért sem kell BBB, õket is okolom miatta!
Van aki megeszi, amit elé raknak, én szeretem eldönteni, hogy mit veszek a pénzemért. A BBB-tõl pedig nem jó a gyomromnak.
És nem tetszik, hogy itthon a nagyon beszûkült a kerékpárpiac. Mindenhol ugyan azt a pár cuccot árulják.
A BBB kiad ingyen egy Display-t a boltokba, és teleteszi cuccokkal. A boltosnak megéri kinthagyni, és fizet, ha elad. A többi cuccot pedig meg kell vennie rögtön, nem éri meg berendelni. ezért van, hogy ott a BBB fal, amikor bemész, és ezért fogsz ilyet venni, mert ez van és ezt tolják az arcodba. Marketing!
Ezért venném, amivel már van tapasztalatom, de nincs az ilyenek miatt, mert megszûntek.