Vasedényben vásároltad ?
Nem ertek hozza de ha nincs benne eleg olaj akkor ergo nem levegos???
vagy nincs benne elég olaj, vagy van benne levegõ. szóval szerviz, légtelenítés, feltöltés
Vasedényben vásároltad ?
vagy nincs benne elég olaj, vagy van benne levegõ. szóval szerviz, légtelenítés, feltöltés
Ahan akkor masik szerviz ,mert itt azt mondtak ez a cso hossza miatt van.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Hali... nem biztos, h. a kerék van rossz helyen... Tárcsával nem szokott gond lenni, rögzítésével meg pláne. Amit meg kellene nézned, h. mitõl van az a hang. Fejreállítod bicódat, és elkezded pörgetni kereket, és figyeled honnan jöhet a hang.
...
Üdv.
Van egy két hetes Magellan Polaris Disc Deore-m. Már az elsõ pár nap alatt feltûnt, hogy az elsõ tárcsafék furcsa hangokat hallat. Valószínûleg a fékpofa szakaszosan súrolja a tárcsát, úgy mintha nyolcas lenne benne. Azóta volt egy defektem, mire kivettem az elsõ kereket, de visszahelyezés után a hang még jobban felerõsödött.
Valaki ajánlotta itt a fórumon, hogy próbáljam meg behúzott fékkel meghúzni a gyorszárat. Meg is tettem, de semmit se változtatott rajta.
Gondolom így a fékpofa és a tárcsa se fog rendesen összehangolódni. Én még arra gondoltam, hogy lehet hogy a tárcsa nincs valahol rendesen meghúzva, de szerszám hiányában nem tudtam megnézni.
Van valami ötletetek?
Na ez a szemét marketing fogás h az avid légtelenítõ szett majdnem 10E Ft.:mad:
Érdekes a hayes-t megkapod olajjal együtt 3E Ft-ért.
spoti: az enyémeket 1km alatt összekoptattam....
Köszi!
Kénytelen leszek magam gyártani "bleed kit"-et, mert bõ 1deci fékfolyadék két nyamvadt fecskendõvel és némi csõvel nekem nem ér meg 10e-t...
Fecskendõ nem nagy összeg, csõ sem, csatlakozóra már van ötletem, menetvágóm van, negyed liter fékfolyadék pedig még Motorexbõl is alig több, mint 2eFt.
Avid Bleed Kit-hez mennyi olajat adnak? 1dl-t?
A BBB kiad ingyen egy Display-t a boltokba, és teleteszi cuccokkal. A boltosnak megéri kinthagyni, és fizet, ha elad. A többi cuccot pedig meg kell vennie rögtön, nem éri meg berendelni.
RAUH-Welt
B E G R I F F