de ha benézel a réknyeregbe látni fogod, a tácsa külsõ élének egyvonalba kell lenni a fékbetét fékfelületének tetejével....valsz nálad nagyon nem lesz egyvonalvan....és azért van

na várjál töki....hayes tárcsa 180mm-es.....az avid adapter 185mm-es tárcsához van
van még kérdés?
A morcos.
Hello.
A mai tekerés közben lefelé jövet a hátsó fék ordítani kezdett, egy finom rezgés is érezhetõ ilyenkor.
Bekoptatós egyelõre (tegnap este vettem , éjszaka próbáltam bekoptatni , de még szerintem nem kopott be teljesen) , Shimano SLX fékek , SLX centerlockos agyon shimano centerlock-is átalakítóval hayes 180-as tárcsa.
A hang pontos forrására nem jöttem rá. Elõl semmifelé gond nincs 203-as tárcsával.
Arra gondoltam , hogy a tegnapi nagy kapkodásban feltett avid 185-ös adapter okozhatná-e ezt a jelenséget , de nem tudom biztosan.
Esetleg valami ötlet?
Köszi.
Z.
A morcos.
RAUH-Welt
B E G R I F F
jo a bikeradaron azaz osszehasonlito grafikon, hogy milyen huzasra hogy teljesit. persze ez annyit mutat meg egy fek kezelhetosegebol, mint kb egy auto gyorsulasi adata az auto vezethetosegerol. a masik: nincs ilyen tablazat kulonbozo tipusu fekbetetekre?
jo a bikeradaron azaz osszehasonlito grafikon, hogy milyen huzasra hogy teljesit. persze ez annyit mutat meg egy fek kezelhetosegebol, mint kb egy auto gyorsulasi adata az auto vezethetosegerol. a masik: nincs ilyen tablazat kulonbozo tipusu fekbetetekre?