a shimano xt legtelenitojen van egy kis gumi vedokupak, amit tegnap sikeresen lemostam rola (csak ma tunt fel) - van jelentosege?
annyi hogy nem megy bele a légtelenítõ csavarba a kosz,de ha bele is megy, tûvel ki lehet piszkálni!
nincs para!
a shimano xt legtelenitojen van egy kis gumi vedokupak, amit tegnap sikeresen lemostam rola (csak ma tunt fel) - van jelentosege?
Sziasztok!
Hogyan tudom beállítani a Juicy 5-ös fékkaron, hogy milyen mélyen fogjon?
Elõre is köszönöm a válaszokat!
dugó:
Hope Piston - Phenolic | Buy Online | ChainReactionCycles.com
O gyûrût kapsz csapágyboltban,vagy ahol ilyesmivel fooglelkoznak
a dugattyú fedélhez szerezz egy nagyméretû torx kulcsot és egy csavarhúzót,könnyen letudod szedni!
Hope mini monomba dugattyút és tömítést kell majd cserélnem.
Honnét lehetne beszerezni ilyet? Esetleg vki rendel-e crc-rõl? Ha igen akkor itt melyikek kellenek majd hozzá, ill mivel lehet kicsavarni azt a hülye csavart ami van a féktestben ami fogja a munkahengert. Akkor beszállnék a rendelésbe.
YouTube - Hope Mono M4 Caliper Rebuild , ebben a videoban ugyan mondja csak egy mukkot se értek belõle :S
mech fékeken nem gondolkodtál? pl Hayes MX4 vagy MX2? olcsó és jól mûködik. (nekünk több bringán is ezek vannak, és fronyón mûködnek...)
köszi Maggi!
Kölcsönzõs bringára menne, és ez van olcsón, csak szart sem kéne rápakolni...köszi!
szerszamhegyeken hasznaljak, ott jo nem csak a megvalositassal van gond?
A sebesség mindent megold.
Már kitárgyaltuk ebben a topikban, hogy a titrán-nitrid az egyik legnagyobb baromság tárcsán, erõsen csökkenti a fékerõt amíg le nem kopik.az arany színû buziság!Titán nitrid bevonat!köszi ismét a preciz választ!
A sebesség mindent megold.