Mit várok?
- Kevés karbantartást.
- Halk fékeket.
- Meg akarok állni esõben is domboldalon is. Mamóka elõtt is busz elõtt is.
1 x Û mint a balrangrajz.

Akkor Vééé vagy Tárcsy?
Hát nem tudom az általam említett gépeken alap szutyok tárcsafék van-e?
Az van? Nem volt még tárcsás fékem ezért kérdezem.
ROFL LOL LOL
Na. Hát pontossan errõl beszélek.
Mindannyian isten helyesbítek a szervizes kezében vagyunk.
Az rendben hogy az én döntésem, de ez szakmai kérdés.
Írod minõségi jól beállított V fék , na ez relatív mert találkoztam már szakemberrel aki nem tudta beállítani a V féket , akár milyen típust próbált , akár hogy csavargatta. Csak én szívtam vele mert nekem kellett használni.
Szal a jól beállitott stb stb az elméletileg. De nekem gyakorlatilag kell a fék
Oké a tárcsa drágább de gondolom visszakapom pontos mûködésben és kevesebb karbantartási kálváriával.
A SPECIALIZED SIRRUS ELITE tõl meg pl pontosan azért tartok mert szerintem min autópálya minõségû út kell neki.
Nos én vasárnap, Szilvásváradon döntöttem el, hogy minimum elõl hidraulikus tárcsafékre váltok. Az nagyon tetszett, amikor az egyik elágazásnál túlmentem az irányító srácon. Kiabált Õ, hogy ne arra, én meg mondtam neki, hogy már folyamatban van a fékezés.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Nos én 85 - 90 kg között mozgok.
4 géppel szemezek
- Ezek disk esek
SPECIALIZED HARDROCK COMP DISC 17 CHAR 10
SPECIALIZED ROCKHOPPER SL 23 2010 RED
- Ezek hagyományosak
SPECIALIZED CROSSTRAIL ELITE LARGE 2010
SPECIALIZED SIRRUS ELITE 2010 BLK LARGE
van kép is de nem akarlak vele untatni benneteket.
Ja felhasználás 90% város aszfalt 10% off road
1 mire felhasználásra kell
2 hány kiló alá
3 milyen bringára/telóra
4 mennyi pénzért
ezeket írd meg és máris könnyebb lesz nekünk is.
Bocs reggel van ez kimaradt, ha lehet NE vedd le csak szívás van vele, ha megnézed a fedél alatti tömítés ilyen kupola alakú, tuti marad alatta bubi.
megbeszélhetjükekkor akár össze is beszélhetünk...
Volt még valami nevenincs, érdekes mûanyag kék palackban... 800ft lett volna fél lityó... ez 1250volt, 250ml, de akkor már inkább ez
Én is agyaltam, hogy nagy difi nem lehet, de nem bíztam a véletlenre.
Apropó. Nincs légtelenítõ csonkom itthon hayes strokerhez. A feltölést (tudom, munkahengeren a töltõcsonk), majd alégtelenítést meg fogom tudni oldani a túlfolyó tetejének levételével mint pl az én 2010-es doore fékeimnél? Én úgy gondolom igen, de a hayesben van belül valami cselesség, ezért kérdem. Mert ugye felül van még egy "csonk".