Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tárcsafékek - általános eszmecsere

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
18544 hozzászólás a témában

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
avid juci ultimate hátsó fékkarja mindkét oldala (alja,teteje) teljesen ugyanúgy néz ki?vagyis ha a hátsó fékkart a bal oldalra rakok,akkor nem néz majd ki hülyén?remélem értitek mire akarok kilyukadni:D

UeMeF

UeMeF

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
köszönöm a tippet, az egy igencsak korrekt alternatíva lenne, igen, de sajnos az már nem férne bele a keretbe, mert amiket írtam, azok használtak. illetve ha használtan hasonló áron valahonnan lehet brm810-et szerezni, akkor nagyon is érdekel! :D

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

Sziasztok!
Lecserélem a fékeimet újabbakra és fõleg erõsebbekre. Az általam kiszemelt 2 darab a Formula MeGa és az Avid Code lenne, mind a kettõbõl a 2008-as változat. A Formuláról csak jót hallottam, illetve a betét ára és beszerezhetõsége esetleg negatívum, de adagolhatóság és erõ tekintetében állítólag nagyon ott van. A Coderól szintén jókat hallottam, brutális 1 ujjas fékerõ bármikor és bárhol jó adagolhatóság és megbízhatóság mellett. Megéri egy ilyen fék, mint a Code, helyett a Megát választani?

Válaszokat elõre is köszönöm! :)

inkább brm810 ;)

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

UeMeF

UeMeF

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
Sziasztok!
Lecserélem a fékeimet újabbakra és fõleg erõsebbekre. Az általam kiszemelt 2 darab a Formula MeGa és az Avid Code lenne, mind a kettõbõl a 2008-as változat. A Formuláról csak jót hallottam, illetve a betét ára és beszerezhetõsége esetleg negatívum, de adagolhatóság és erõ tekintetében állítólag nagyon ott van. A Coderól szintén jókat hallottam, brutális 1 ujjas fékerõ bármikor és bárhol jó adagolhatóság és megbízhatóság mellett. Megéri egy ilyen fék, mint a Code, helyett a Megát választani?

Válaszokat elõre is köszönöm! :)

Gege911

Gege911

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás

Itt sok más hasznos infó mellett azt is megtalálod.

Hát ez ku..a jó kis oldal, köszi szépen

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Üdv!
Hozzáértõk segítségét szeretném kérni. IS fékrögzítés szabvánnyal kapcsolatban. A furatok egymástól és az agy tengelyének középvonalától mért távolsága érdekel. Elsõ és hátsó féknél egyaránt. Ha valaki tudja vagy megvan neki a kompelett szabvány legyen kedves jelezze.

Itt sok más hasznos infó mellett azt is megtalálod.
Failure is always an option.

Vakond(Sz.B.)

Vakond(Sz.B.)

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
Üdv!
Hozzáértõk segítségét szeretném kérni. IS fékrögzítés szabvánnyal kapcsolatban. A furatok egymástól és az agy tengelyének középvonalától mért távolsága érdekel. Elsõ és hátsó féknél egyaránt. Ha valaki tudja vagy megvan neki a kompelett szabvány legyen kedves jelezze.

papabear

papabear

vendég

• fórumtag
  • 197 hozzászólás

Szia,

szerintem nem rossz vétel:

www.velo.hu

üdv, tg

Ez tényleg nagyon jó vétel, de jelenleg még az érdeklõdés szintjén mozgok, így karácsony elõtt sajnos nem fogom tudni megvenni....
Vagy a gyerekek csak csokit kapnak. :)))))

Ha meglesz januárban, lehet rámozdulok. Addig is a kérdés fennáll. Mondjuk eddig az RX felé hajlok, de az Elixirre is rá lehet beszélni.

Vártam az Ashima PanCake-t de elég rossz kritikákat kapott mire tényleg megjelent, szóval arról letettem gyorsan.
Hegyibringás = Kerekes Jeti

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás
Az az RX a velo-n jó vétel.
Az kb egy db ára.
Ha mégse van egy pár Elixir R-em.:)

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.070 hozzászólás
elixirbõl nem vennék cr-t, ha nem feltétlenül szükséges a fogáspont állítás.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

tangens

tangens

vendég

• fórumtag
  • 120 hozzászólás
Szia,

szerintem nem rossz vétel:

www.velo.hu

üdv, tg

papabear

papabear

vendég

• fórumtag
  • 197 hozzászólás
Sziasztok, jövõ szezonra lecserélném a gyengécske Deore-omat és hosszas keresgélés után két opció maradt bent a lehetõségek közül:
Formula RX és AVid Elixir Cr.

Szeretem, ha a fék jól adagolható de legyen ereje is, ha kell. Adagolhatóságban az RX, fékerõben meg az Avid a jobb, ennyit már sikerült kiderítenem...

Tudtok segíteni melyiknek mi az elõnye / mi mellett döntsek?
100/100-as össztelós bringával XC/Maraton felhasználás - de lefelé szeretem elereszteni a gyeplõt. :)
80 Kg vagyok.
Hegyibringás = Kerekes Jeti

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
nem igazán ismert itthon....
próbáld ki, aztán számolj be róla...:)

Gege911

Gege911

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás
Senkinek semmi véleménye errõl a fékcsõrõl?? :S

Gege911

Gege911

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás
Ehhez mit szóltok: Clarks Hydraulic Hose | Buy Online | ChainReactionCycles.com ????
Enyhén szólva kur.a jó áron van

Gege911

Gege911

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás
Én a spórolás végett nem gyári fittinget rakok rá. Ugyanis a fékcsõ végére rároppantott rész egy M5X1 es menetben végzõdik, esztergáltatok egy átalakítót ami Belül menetes 5X1 es, kívül meg az én fékemmel kompatibilis 8X1es lesz.
És továbbiakban mivel a roppantott rész képes elfordulni a hossz tengelye mentén, nem lesz gond mivel nem tud megcsavarodni a fékcsõ

bandyta

bandyta

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás
Ezt tudom, csak azt nem, hogy itthon beszerezhetõ-é. Crcn láttam, de ahogy számolom megérné egyben megvennem a goodridge szettet. Xfactornál láttam, hogy beszerezhetõek hfx 9 alaktrészek, csak pont ezek nincsenek raktáron és nem hinném, hogy még gyártanak ilyeneket.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Fitting beszerezhetõ: Goodridge szinte mindenhez különféle színekben, Jagwire Hayes kivételével a legtöbb futó típushoz.

bandyta

bandyta

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás
Hmm, hát nem tudom, nekem kéne 80+135 cm az lenne 13 ezer, csak a csatlakozókat nem tudom, hogy honnan szerzem be. Még a fékkaros szerintem beszerezhetõ, de ami a féktestnél van az már nehézkes. :s

Gege911

Gege911

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás
Igyekszem, csak hát sajnos drága dolog :S