Micsoda szakzsargon. Bigyó és valami.
mert nem tudom, hogy magyarul hogy hivjak... olive meg connector insert?
Micsoda szakzsargon. Bigyó és valami.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Hát akkor vegyél!
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Mosd át saját olajával. Nem hiszem hogy sok kell hozzá.
Ezeket nem igazán kell kenni.
Ki mondta, hogy kell kenni ?
A sár V-fék nélkül is össze tud gyûlni.Alapvetõen csak azért szeretnék tárcsát, mert egy évben párszor dagonyázok és élvezném is, ha a v-fékek nem gyûjtenék be a sarat. Tehát nem kell extrém jó cucc, de lehetõleg legyen valamivel jobb, mint a mostani deore v-fékem, amivel egyébként meg volnék elégdve, mert ha beletépek, akkor azért fog. Sokáig országútiztam, most vonzani kezd a montizás, azért egy maratonon vagy egy Mátra-bérc túrát gond nélkül bírjon már ki.
Tárcsaméret. Nyilván nagyon függ, hogy milyen a féktest. Elsõre úgy gondolom, hogy elég a 160-as tárcsa. A tárcsa melegedés hatás, nem tudom mennyire lehet intenzív, ha száguldozok lefelé a Gellért-hegyrõl, mondjuk aszfaltom, és meg kell állni. Nem tudom mennyi az annyi. SM-RT63 centerlock tárcsát szemeltem ki. Elésõre úgy látom, hogy a CL jobb technológia, mint a 6csavaros. Cáfoljatok, ha nem így gondoljátok.
Féktest. Bowdenes rendszerben nem gondolkodtam. BL-M486 + BR-M486 szettet néztem ki magamnak, több helyen is dicsérték, és jó árban van.
Ezeket nem igazán kell kenni.BB7 egy avid straight jacket bowdenszettel van felrakva. A kérdés az az, hogy ezt valamiféle kenõanyaggal illett volna bekenni, vagy az ilyen normálisabbakat nemigazán kell...? Eladó azt mondta h nem kell, más meg azt mondja h kell. Ezért érdeklõdöm. Egyébként bowdenházba TF2 teflonos spray mehet, vagy inkább zsírozni illik?