Sziasztok!
Nekem egy Caprine x-onlee m van(2009-es). Tárcsás. Ha valakinek ugyanilyen bringája van, vagy ugyanilyen fékje mint amit erre szerelnek (tehát Shimano RM-415 mechanikus ez) akkor legyenszíves írjon vagy itt vagy privátban. Az enyém egyszerûen egy kalap sz.r. Nem fog semmit, téphetem 2 kézzel is akár de semmi. Próbáltam állítgatni sokat, haverokkal, szerelõvel, de semmi jó nem sült ki belõle. Fel is adtam tavaly nyár végén a harcot és lecseréltem V-fékre... De visszahúz a szívem meg a szemem a tárcsára:D:D Ötletek?
Szia
Nekem 416-os van gyárilag a CUBE kerékpáromon. Semmi gond vele. Egyszer voltam vele hegyen, alig futott még, tehát bekopni is csak éppen kopott be.
Éppen ezért is akartam írni ide, mert sikerült vennem hidrás SLX-et!!!

...
...és amit kérdezni akartam. A gépemen SM RT-53-as tárcsák vannak, elöl/hátul 160 mm-es. Jók ezek az SLX-hez? Le fogom õket cserélni biztosan, de jó lenne, ha egyszerre nem kéne olyan sokat kiadni. Elöl 180-as kerül majd fel, de nem tudom érdemes-e hátra is azt rakni. Nem durvulásra kell, csak XC, meg egy két technikásabb lejövetel. De nem DH, vagy Freeride.