Épp most vágtam SLX-en fékcsövet. Ne aggódj, nem folyik ki. Ha ügyes vagy még légteleníteni sem kell. (Mindkettõt vágtam, egyiknél ügyes voltam, a másiknál nem.)
Leírnád, légy szíves, hogyan kell ügyesen csinálni?
Épp most vágtam SLX-en fékcsövet. Ne aggódj, nem folyik ki. Ha ügyes vagy még légteleníteni sem kell. (Mindkettõt vágtam, egyiknél ügyes voltam, a másiknál nem.)
'19 Trek DS vs. '09 Trek 8500 vs. '03 Opel Astra H Caravan 'Njoy+ 1.7CDTI
Sziasztok! Érdeklõdnék, hogy a BR-M765-ös XT féknyereggel volt valami probléma? Régebben mintha olvastam volna egy bizonyos XT nyeregnél voltak tömítettségi problámák, fõleg hidegben... Csak azért érdeklõdöm, mert szemezgetek ezzel a hirdetéssel: XT Dual Control hidraulikus tárcsával « fék / tárcsa « MTB ALKATRÉSZ « Kategóriák tallózása
alap flame: hidrás vs madzagosMi ez a törlés hegy?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
'19 Trek DS vs. '09 Trek 8500 vs. '03 Opel Astra H Caravan 'Njoy+ 1.7CDTI
Sikerült szereznem kimérve shimano ásványi olajat a récsei center bringa boltba. 1dl 590Ft!
hat pedig emlekeim szerint shimano asvanyi olaj a legtobb boltban szokik lenni
A Shimano ásványi fékolaj helyettesíthetõ valamilyen más olajjal, ami kevésbé specifikus, és könnyebben beszerezhetõ?
hat pedig emlekeim szerint shimano asvanyi olaj a legtobb boltban szokik lenni
RAUH-Welt
B E G R I F F
Sikerült szereznem kimérve shimano ásványi olajat a récsei center bringa boltba. 1dl 590Ft!
Motorex hydraulic fluid
»» boneshaker ««
Én még nem próbáltam,viszont google szerint van boltokban.
A Shimano ásványi fékolaj helyettesíthetõ valamilyen más olajjal, ami kevésbé specifikus, és könnyebben beszerezhetõ?