:-)
Én is ott szoktam orvosolni ebbéli problémáim javát, ha a féktisztító spray sem segít sokat. Laza 60-as tempó lefelé és nincs az az olaj vagy zsír, ami ne égne le - persze a forgalomra és a ki- és bekanyarodó autókra nem árt figyelni, mert ne feledjük, sajnos talán pont tavaly tavasszal halt ott meg egy outis, mert bekanyarodtak elé...
Szóval, csak óvatosan!
üdv! ez a dolog nekem is fennált régebben noname meg avid tárcsafékekkel, hog mikor új volt fogott brutálul utána egyszer vizes lett és onnatól fogva teljesen kiszámíthatatlan volt a mûködése. utána vettem magura louise fékeket, és azok esõben épp picit gyengébbek, de legalább tudom hogy hogy viselkednek. úgyhogy a 30E Ft alatti hidro fékeket nem ajánlom. az avidnak elvileg az elixir sorozata már jó, de nekem anynira elvette a kedvem az aviddal az állandó sz*pás, hogy nem vennék olyat sem. ha most féket tuningolnék, tuti shimano saint lenne az áldozat.. igaz hogy tárcsa meg adapter nélkül bennevan 44-be, de hulladék tektro 160mm-es tárcsával nagyobbat fog, mint az én magurám 203mas eredeti magura tárcsával.. tudom, mert próbáltam. akkor mit csinálhatna az én 203mas tárcsámon az a fék. szeirntem amíg nincs valakinek legalább 30K-ja fékre, az addig használjon egy 5-6-7EFt-os minõségi V féket, jobban jár vele, mintha kiad mondjuk 20at egy olyan hidraulikus fékre, ami sz*rt se fog érni, ha egyszer megázik vagy mondjuk forgalomban használja és az olajos-koszos víztõl havonta cserélhet fékpofát. az én magurámban már több mint 1000km bennevan, és mondjuk azt hogy nem szoktam lassan menni, szóval kapja az érzést, és a múltkor néztem, a fékpofák még gyakorlatlag újszerûek.