Én ha bb7 vs. Elixir CR lenne a felállás, akkor én akkor is a bb7-re szavaznék. Az indokom a következõ: bowden és bb7.
más meg (nem eldönthetõ, de sztem a többség) pont ezekért a hidrósra...
Én ha bb7 vs. Elixir CR lenne a felállás, akkor én akkor is a bb7-re szavaznék. Az indokom a következõ: bowden és bb7.
avid bb7 vagy juicy 3?
A keréknél, csak a kerékpár nagyobb találmány
mire hazaér az is lesz ennyi (lagalábbis az általam ismert fritz boltokból, actonnél 95 e tárcsa nélkül/db, bcomp nál 240 e a szett 6"-os tárcsával.
Sziasztok! Tudtok valahol olcsóbban 785-ös XT tárcsafék szettet (elsõ-hátsó kellene tárcsákkal)? Shimano Deore XT BL-M785 tárcsafék, ezüst - BikeStore24.hu Magyarország legnagyobb választékú Onlineshopja
'19 Trek DS vs. '09 Trek 8500 vs. '03 Opel Astra H Caravan 'Njoy+ 1.7CDTI
'19 Trek DS vs. '09 Trek 8500 vs. '03 Opel Astra H Caravan 'Njoy+ 1.7CDTI
tud valaki "mesélni" a Gatorbrake tárcsafékröl.
Pontosan az érdekelne amin az elsö villán 2 tárcsafék van óriási tárcsákal
Átirányítási figyelmeztetés
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
+ kicsit kisebb felületû betét. Ismerõseim között voltak BB5 használók, végül is semmi különösebb problémájuk nem volt, de egy ideje már a 7-est használják (a két oldali betétállítás azért elég hasznos dolog).a bb5 miben/mennyivel rosszabb (??) mint a bb7? azt tudom, hogy más betét való bele, és talán a fix oldalon nincs tekerõ, de más eltérés, fõleg a használatban van?
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
shimano tarcsan 1.5mm szerepel, gyartonkent mas?A tárcsád ha több mint 1.3 mm akkor nem kell cserélni. Az hogy milyen betétet raksz hozzá az egyén kérdés a gyantás hidegen is rögtön fog a fémesnek kell egy-két tized mp és utána kezd el igazán fogni akkor viszont erõsebben, a fémes sokkal lassabban kopik, pláne saras körülmények között viszont néha hangosan visít és drágább. Ezekbõl sakkozd ki melyiket szeretnéd .
Volt már ebbõl már pár véres véleményháború
De ha úgy vesszük, hogy a bowdenesek között a BB7 a csúcs, a hidraulikusok között a J3 egy erõs közepes, akkor talán könnyebb lesz döntened...és persze felhasználási területtõl függ.
Mondjuk ez majd nekem is fel fog merülni ha majd végre összeáll a csomagos túrákra szánt gépem, de a BB7/J7 versenyben egyelõre az elõbbi áll nyerésre.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"