Esetleg kép a NEM FÁZÓS széria karjáról?
http://vaponavy.info...2l53484r2e4m4m5
a kar-távolság állító tekerõt kell nézni.
Esetleg kép a NEM FÁZÓS széria karjáról?
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
saját mind a kettõ. Belátom, a pofa lassan csereérett, de egyik napról a másikra kezdett el vacakolni.
Sziasztok!
Segítségeteket kérném!
Tektro hidros tárcsafékem van. Használt, de megbízható baráttól vettem. Az elsõ fékkel nem tudok kibékülni... fékezéskor bedadog. Nem tudom hogy lehetne szebben kifejezni, elkezd ütni. Manito black elite-re van felrakva, ha ez számít valamit. Valamint az elsõ kerekemben van egy elhanyagolható tojás. Valamint nem a kezdetektõl csinálja.
Megköszönném a segítséget!
Minden jót!
Cs
ez a régebbi, a "fázós" széria karja.
vegyesek,Avid Juicy Ultimate-rõl mik a tapasztalatok?
Ha fagyási szériára gondolsz akkor megcáfolom mert -20fokban is tökéletesen mûködött és beza a garázsunkban is fagyott rendesen. Különálló vékonyfalu betongarázsban. Nekem is cseszi már a csõröm hogy nemjött mega z adapter.MTBSRÁC
....
Most lemegyek megnézem és le is fotózom hogy melyik is pontosan ami nekem van.
Viszont egy atomlámpa kérdés. Van rajta a free stroke csavar ezt melyik állásba tegyem,
hogy a legkisebb húzásra is blokkolja a kereket! Kinntlegyen a csavar vagy fullra betekerve.
Amit sikerült kiderítenem a fékrõl hogy egy 2010-es Kona CoilAir Supreme-rõl lett levéve amit angliában vettek.
Félig off, de: 4 éves a Magura Louise fékem, ment vagy 11e km-t, javarészt terepen, hóban-sárban, dögmelegben; de még az eredeti olaj van benne és nem szivárog, sõt, fellevegõsödni csak most kezdett el a hátsó, ennyi idõ után, de még most sem vészes, nem esik be a fékkar, csak érzem, hogy nyúlósabb lett a fékezés.
Csak én vagyok ilyen szerencsés, hogy kifogtam egy jó féket? :-) Nem csak Shimanónál, nem csak Formula fékeknél (amirõl Bringavarázs írt már bõvebben), de fellevegõsödõ Magurák kapcsán is akad sok panaszos az internet fórumain...
Mindenesetre megjött No.-ból a Magura Mini Service Kit + 250 ml Royal Blood, a napokban ünnepélyesen lecserélem az olajat én is. Kiváncsi leszek, hogy néz majd ki az olaj ennyi év használat után. Ha lesz kedvem, majd lefotózom. :-)