Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11007 hozzászólás a témában

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
És ha jól emlékszem, az X az hagyományos kormánycsapágyas volt, a sima meg félintegrált.

NTS

NTS

vendég

• fórumtag
  • 196 hozzászólás

hey!

a giant reign és az x között mi a különbség?
csak a tag lett nagyobb,így az út is,vagy más is változott?

kicsit más a link, meg lentebb ül a tag, fejcsõszög is más a nagyobb villához
igazából fel lett pumpálva pár irányból

crep

crep

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
nekem azt mondták,hogy azok is repednek:/

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

szerintetek érdemes specialized demo-t venni??ugy hallotam reped...de van akinek semmi baja vele.meg hogy ha reped akkor se kell beszarni mert könnyen javitható..szeretnék egyet,de örülnék ha a fél miliós váz 1 hónap után nem repedne meg,mert nem kis ideig gyüjtögettem rá..

2007-ben történt módosítás óta nem repednek

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
hey!

a giant reign és az x között mi a különbség?
csak a tag lett nagyobb,így az út is,vagy más is változott?
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Van egy repedt az apróban, igaz, horror áron. Ha le tudod alkudni és megveszed, legalább már nem kell elõre félned a repedéstõl. Kérdezz rá hegesztõnél, hogy mennyire tudja javítani.

crep

crep

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
szerintetek érdemes specialized demo-t venni??ugy hallotam reped...de van akinek semmi baja vele.meg hogy ha reped akkor se kell beszarni mert könnyen javitható..szeretnék egyet,de örülnék ha a fél miliós váz 1 hónap után nem repedne meg,mert nem kis ideig gyüjtögettem rá..

NTS

NTS

vendég

• fórumtag
  • 196 hozzászólás
az övé, bukóval énis cumikáztam így 2x

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
garanciának kell lennie, más kérdés hogy mennyi macera van az érvényesítésével és a logisztikával ha tényleg vissza kell hajókáztatni... (ami a te költséged ha jól tudom)

NTS

NTS

vendég

• fórumtag
  • 196 hozzászólás
meg kell gondolni, hogy dfogod e egyáltalán annyit használni, avagy tud e annyival többet mint amennyivel többe kerül, mi leszoktunka drágázásról, mûködjön oszt pá, arra van az agy h megoldjon dolgokat

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
Tény! A villámat is onnan vettem némi segítséggel. :) De amúgy,ha e-bayrõl veszek új cuccot,akkor arra is jár garancia? Feltéve,hogy bolté a hírdetés.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ebay-en nem csak hasznalt dolgok vannak.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
Miért? Szerintem jó dolog elvenni a "szüzességüket" az új cuccoknak! Pláne,ha az ember mellérak egy jó nagy ba'meg-et! :D

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
nem olyan para az. írsz egy jó kis papírt, hogy esetleges törés esetén ne szopjad meg aztán kész.
mondjuk az én "felújítottan" vett vázszettem egybõl forgáspont, rugóstag generállal indult, plusz teljes csapágycserével az agyban.
egy versenyszezonnal durván 50%-os áron.
(plusz nem kell félteni, hogy te rakod bele az elsõ festéksérülést :D)

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
De az S-es elég nagy probléma. Volt szerencsém egy kicsit gurulgatni egy M-essel,de még azt is kicsinek éreztem. :( Igyekszem eléggé utánajárni a dolognak,hogy mivel járnék a legjobban. E-bay is szóbajöhet,de tényleg nem akarok használt vázat,villát és rugóstagot venni.
yasec milyen áron gyárt le egy alu vázat? :D:D:D:D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Szerintem is nézz szét a használt gépeknél elvek ide v oda. Ha vállalod a rizikózást a vámmal, külföldrõl egészen olcsón szerezhetsz be majdnem új darabokat is, csak sok idõbefektetést igényel...
Ilyenkor felmerül bennem, h vajh' hány felsõ kategóriás gép kel el szalonból, az ajánlott kisker árakon? :/
Bár az említett Stabnak tényleg korrekt az ára, de S-es, az nem probléma?

Megéri csekkolni az Online bringás boltokos topikban írt boltokat egyesével, hátha valamelyiknél szerencsével jársz.

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
Eddig a kona stab deluxe komplett gépként még beleférne a keretbe. Valszeg ez is fog maradni. Bár lottózok. Hátha! :D

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Minden igazán nagy márka DH váza drága (nagyjából 2000 USD-rõl indul), és látva hozzászólásaidat, nem a te pénztárcádnak való. Marad a leárazott gépek keresése vagy használt gép.

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
Köszi az infot!
A scott is kilõve. Nekem drága. :(
A crc-n jó árban van az iron horse váz valóban. Kár,h komplett gépként nincs. :(
Azon gondolkozok,h lehet,h megvárom a tavaszi bringaexpot és hátha ott lehet alkudni valami kiállítási darabra. :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a Turner is iszonyat draga.

es a crc chainreactioncycles.com
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F