Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11007 hozzászólás a témában

harlas0621

harlas0621

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Sziasztok, pár szólással visszább feltettem egy kérdést, de nem nagyon kaptam semmit rá.

Felvetném még egyszer egy utolsó próbálkozás erejéig.
Szerettem volna véleményeket hallani a következõ vázról, ha esetleg valakinek van/volt tapasztalata vele:

Wheeler Pro4.9 ALU 2005 :confused:

Felhasználás: Hobbi tekerések, mátrás túrák, semmi komoly fizikai igénybevétel, ha minden igaz egy RockShox REBA '05 levegõs villával párosítva.

Ha nem kapok választ letudottnak veszem a dolgot.

Elõre is köszönöm!

nzoli

nzoli

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás

Ha minden jól megy, akkor már csak pár napig! Hi-hi!

Ahogy így visszagondolok a Coilremre, szerintem nincs hely a tolórúdnak: alul túl lelóg a láncvilla, fent túl szûk, ill. a fõ bibi, hogy normál méretû a sarutávolság, tehát nem tudod a tengelyre rögzíteni a floatert. Bár sufnituninggal biztos ki lehet agyalni valamit.

Köszi! Én is sufnituningra tippeltem, mint lehetséges megoldás... inkább nem piszkálom.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Ez tény! Soha nem éreztem, hogy na ez már sok a gépnek. Bármin, bárhogy átment. Csak, hát én ugye kizárólag (verseny) dh-ban vagyok érdekelt, és kis hazánk szerény (tekerõs) pályáin praktikusabb egy könnyebb, kifinomultabban tekerhetõ váz. VK pályákon okés lenne!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nekem bejön a kona 4bar linkage rendszere. meg egyáltalán, a hasonlóak.
én nem drágának tartom, inkább kicsit nehéznek, vagy jobb - angol - szóval élve "overbuilt"-nek

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Ne legyetek ilyenek! A srác tiszta dilemmában van. Erõsítsük meg, hogy jól fog dönteni. Szerintem a Kona szebb! :D

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
igen, amióta ennyi innovációt vetettek be, azóta én is csípem õket;)

Ádám: szerintem tutira jól jártál vele. a színe is szebb...

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Szerintem a Konáknak egy bajuk van: az áruk.
De sok ilyen márka van kishazánkban.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Én szeretem a Konákat, régen mikor még kis csíra voltam akkor nem tetszettek, de már a valóságot látom;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Lehet! Én se vagyok 100%-ig meggyõzve, de: a Kona kissé nehéz, szûk helyekre (lsd. hazai pályák) kissé hosszú, átkozottul cibálja a láncot/váltót tekerés közben, és most sikerülhet olyan módon megválnom tõle, hogy lesz egy zsír új vázam egy két szexi új cuccal, és még pénzem is marad a régi vázból.

Egyértelmûen okosabb viszont már csak a csere után leszek, ami remélem ezen a héten már megtörténik, és majd tudatom veletek, hogy a fenti feltételek mellett érdemes-e egy használt supreme-t új DHI-re cserélni.

Annyi haszna már tuti van, hogy ettõl fogva Dig, Zolle, Thez, Málna...stb. konaszemita urak is hajlandóak lesznek majd mutatkozni velem.:)

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Szerintem visszasírod még a Konát! :)

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Ha minden jól megy, akkor már csak pár napig! Hi-hi!

Ahogy így visszagondolok a Coilremre, szerintem nincs hely a tolórúdnak: alul túl lelóg a láncvilla, fent túl szûk, ill. a fõ bibi, hogy normál méretû a sarutávolság, tehát nem tudod a tengelyre rögzíteni a floatert. Bár sufnituninggal biztos ki lehet agyalni valamit.

nzoli

nzoli

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás
Á, nem tudtam, hogy az van nekije. Thx.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
A Supreme -en van neki floater.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

nzoli

nzoli

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás

Általában speciális agy kell. A Konán van egy bõ fél centis holtjátéka, ennek ellenére stau a fék, tehát menet közben semmi nem érzõdik a kotyogásból. A puklis terepen viszont nagyonis érezhetõ az áldásos mûködése. Félek is kicsit, hogy milyen lesz nélkülözni a DHI-n.

A Stab Supreme-re gondolsz? Vagy fabrikáltál egy másikra (esetleg Coilerre)?
Érdemes megpróbálni ezzel tuningolni egy Coilert? (lassan összeáll az enyém)
Csak kiváncsi vagyok; nekem biztos jó lesz anélkül is...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
hát majd csináltatok egyet karbonból az uj biciklimre :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
a linkelt képen az fr gemini volt, aminek 135ös csõtengelyes agya van. egyébként mindkettõ képen található gép gazdája butus volt, mert a gemini elsõ háromszögén ott van az elõkészítés a floaternek. látszik is ott a középcsapágy felett. ehhez képest õk gányoltak vmit.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Namost a specális annyit tesz hogy "egy számmal kisebb", nekem a Gemini segge igazából 150-es de 135-ös agy kell bele mert ott a floater, ennyi az egész trükk.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Általában speciális agy kell. A Konán van egy bõ fél centis holtjátéka, ennek ellenére stau a fék, tehát menet közben semmi nem érzõdik a kotyogásból. A puklis terepen viszont nagyonis érezhetõ az áldásos mûködése. Félek is kicsit, hogy milyen lesz nélkülözni a DHI-n.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
http://www.bionicbikeparts.com/

sajna végülis semmi érdemleges nincs kinn a holnapjukon
sokaknál tényleg spéci agy kell, náluk nem

ptom19

ptom19

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
asszem ja, mintha egy agy is lett volna a brake therapy csomagban de sztem megoldhat hogy egy vekony forgo lapot magara a hatsoagyra rateszel...bar nemtom mennyi hely maradna a tarcsanak.
I wish that I could fly, why do I even try when everything I’ve ever known is kissing me goodbye.
I wish that I could fly, I’d take you there with me across the sky, beneath the veil, we all want to be free!
wannabe...