ajve, masik link volt a vagolapon, bocsi
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
a felsoroltakkal minddel jól jársz. ha van lehetõséged, ujat vegyél, 45 ezer már nem kis pénz egy merev vázért.sziasztok!
tusnátok segíteni,hogy max 45ezerért milyen vázat vegyek street-re?nézem 2005-ös kona scrap,shred vázat,vagy 2006-os magellán polar-x superman?vagy Biria Dual Pro Limited Edition(bikediszkonton láttam elõször,milyen váz ez?tud valaki véleményt mondani róla?)jah úgy tûnik egy 2005-ös marzo dj3-assal fogom használni vázat,valaki mondjon okosat,hogy milyen vázat vegyek,konák tetszenek,de az nem gáz,hogy 3éve szinte semit nem változott a váz?vagy eleve annyira jó volt már régen is,hogy még mindig megfelel?elõre is köszi a segítséget.sziasztok!
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Valaki !!!!!!!!!!
Mi a véleményetek a Magellan polaris vázról ??????? Valaki tud róla valamit ?
Írjatok!!!!!!!!!!!!!
Köszi !!!!!!
34 et mondanék de csak a szarabbik sublert találtam meg szal inkább várj még egy licitetHa vki le tudná nekem pontosan mérni
hogy egy hagyományos váz fejcsövének (amibe kcsapi megy) mekkora a belsõ átmérõje
azt megköszönném...
Korábban írtad a Supremet is - szerintem a 135mmes Ringlé agy a vége nélkül ugyanúgy megengedi a floater használatát (megnéztem, igen (lehet lesz floater a Stinky-nZsoló: én ott a Coilerrõl beszéltem. Azt már nem lehet hova szûkíteni.
A Supremenek teljesen szabványos 150mmes hátulja van és a hozzá adott Ringlé agy is teljesen szabványos 150mmes hátsóagy....a fõ bibi, hogy normál méretû a sarutávolság, tehát nem tudod a tengelyre rögzíteni a floatert. Bár sufnituninggal biztos ki lehet agyalni valamit.