Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11010 hozzászólás a témában

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
scamp goat vázat ki "forgalmazza", vagy hol lehet megvenni, csak a Bikediszkontnál?
Kicsit ülök a geometriatáblázat felett, és ha jó, nagy valszeg õ lesz a befutó merevváz témában.
ISCG, cro-mo, 24/27 fék állítás, SS-re alkalmas, hagyományos kcsapi, mi kell még? :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Szép lett. :)

100-as BB kell bele ?

szép is volt ;)
nem, sima 68-as mono való bele.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Szép lett. :)

100-as BB kell bele ?

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

az ironhorse az az, amit Tam kapott anno a nagy vizen túlról?

vette, nem kapta. de az.
igy néz ki:
Feltöltött kép

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
az ironhorse az az, amit Tam kapott anno a nagy vizen túlról?

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
pontosan ezt fogom tenni Tamaska:D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
hehehe Gerinek új váz kell?:D:D:D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
sztem ha nem nagyon gaz a jelenlegi tagod, akkor hagyjad, es koltsd a megmarado penzed mondjuk utazasi koltsegre ;)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
jaja, lesz trance is meg merida is :D
igazából az apróban hirdetek egy ironhorse dh vázat, és arra akarja a srác elcserélni a meridáját egy tullios psyloval együtt. kár, hogy a psylo 2001-es sima xc, a merida meg fekete/fehér sport, és german:a tag van benne. amugy minden jó lenne :D
trance meg függõben, majd elválik.
abban sem vagyok biztos, hogy az kell, mert keveslem a rugóutat, de szemérmetlenül olcsó, és félelmetesen jó setuppal van.

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
Tegnap hazafelé hegyrõl láttam egy olyan trance-et, hogy majd leestem a bringáról....csúcs az a váz

Jahh igen úgy néz ki DT Swiss-ék szinte az összes SSD tagból gyártanak LRS specifikusat! Szóval még válogathatok is a tagok között, hogy mit rakjak a vázba, csak persze az áruk :P

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
robnak meg lehet trance-e, csak ki kell fundalni valamit okosan.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
Én úgy tudom a két márka gyakorlatilag ugyan az. A centurion a merida márkája, spec. a német piacra

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

ez csak nagyon hasonlít a meridára, vagy ugyanaz ? mert a meridát asszem más néven is forgalmazzák, de nemtom hirtelen, hogy mi az.

más a színe, meg általában jobb a szereltsége.....ilyen fritz merida:)

mondjuk a bike-ban fox talas rlc -vel meg xt szettel van tesztelve....úgy jobban tetszik...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
elvileg és hivatalosan is a merida és a centurion közösen fejlesztette ki ezt a rendszert. gyakorlatilag gondolom a merida megvette...

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

és ez ?
http://www.centurion...=28&bike_mark=2

ez csak nagyon hasonlít a meridára, vagy ugyanaz ? mert a meridát asszem más néven is forgalmazzák, de nemtom hirtelen, hogy mi az.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

szerintem lemondok a meridáról, keveset mozog, és gáz a hungary:a tag.

és ez ?
http://www.centurion...=28&bike_mark=2
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Rob! Nem úgy volt, hogy Trance vázad lesz??

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
szerintem lemondok a meridáról, keveset mozog, és gáz a hungary:a tag.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Akkor felejtõs...bár egy brain tag szerintem egyébként is többe lenne, mint a fulll merida váz:)

mellesleg szerintem egy lokolható dt tag jobb választás is lenne, ha van mód a cserére.....

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
Akkor felejtõs...bár egy brain tag szerintem egyébként is többe lenne, mint a fulll merida váz:)