de a magyar speckónál lehet h bepróbálkozok. gondolom ott több évre visszamenõleg vannak ilyenek.
szerintetek?[/QUOTE]
Szerintem megéri megpróbálni,egyébként van egy srác aki külföldrõl hoz cuccokat csak nem tudom a számát ,haveromnak hozott már még akkor el camino fékeket, amikor még itthon nem is volt és elég jó áron,állítólag tud hozni mást is.
Csak már kicsit türelmetlen vagyok,mert most egy stinkym van doubletrakkekel meg 2.4 es big betty kel egy pike telóval holzfeller hajtómû x.0 váltórendszer raceface diabolus stucni richey kormánnyal elöl saint fék elõl 2004 es xt fék ,így összegezve ,és 96kg vagyok pike nem nagyon bírja a light freerideot ezzel a súlyommal meg a váz rugóútja is sajna más kevés ,és leszeretném cserélni egy demo 9re ,fox 36 van teloval, többi marad.
Már eltörtem néhány alkatrészt a súlyom miatt és nagyon sok vázat néztem meg telót ,de ez tünik a legjobbnak.Konat azért nem akarok mégegyszer ,mert az én felhasználásomra a primo lenne jó viszont azon a hátsó fék megoldása ,ami a lejtmenetben való fékezést biztosítja a hátsó teló lefikszelése nélkül,az nem tettszik eláll a váztól ,nem a váz része viszont a demonak igen és így kevésbé sérülékenyevv,akkor a demóba az is jobb hogy a középcsapágymagassága jobb mint a primóé,fõleg ha 24 es kereket akarok hátra mivel a primó magassága baszott magasan van középen,és ezért instabilabb mint a demo,a demonál lehetõség van vázgeometria választásra ami jobban kivitelezhetõ mint a primo-nál és a demo csak váz könnyebb is,mégis erõs.Azért nem akarok bele duplavállas telót, mert nekem fölösleges ,nem ugrálok 15 méteres szakadékokba.Végül az a lényeg azért vagyok ráállva a demo9 re mert nagyon sok pozitívuma van a negatívumjaival szembe bármelyik más márkával összehasonlítva,nem is említve a kisebb tuningokat a demo-n ami a többin nincs.