Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11007 hozzászólás a témában

UNKNOWN

UNKNOWN

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
Szerintetek ha meghirdetem a 18 as stinky vázamat ami szinte még nem is kopott mert vigyázok rá meg vele a pike race telót 190-200 ért elkellne ?

oké köszi

Life Is Just a Big Ride :angel:

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
jaja az jó lenne.
de most nem mindegy h 500 v 530 ezerért veszed azt a vázat? az itt már úgymond aprópénz. hagyd a házimozit. jövõre úgyis lessz jobb.
térjünk vissza a témához szerintem is.

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
aztan majd visszakanyarodhatunk a temahoz is ;)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

UNKNOWN

UNKNOWN

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás

ÜNKMOVN!

Nem kell izgulni!
Mennyire az a nem ilyen olcsó?
Jó ha neked van ismerõs, aki beZSerez, de még jobb lenne olyan ismerõs aki megmondaná, hogy hol hullik!

A nem ilyen olcsó mint a bikemagon a 390ezer,hanem a gyári árnál valamivel olcsóbb, mittudomén 30 ezerrel olcsóbb.
Az jó lenne ha hullana csak el ne találjon.

sOnar

sOnar

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás

Biztos izgatni kell sOlar ,már mindenki nek hullik egy demó csak nekem nem,az a baj, hogy most éppen egy 500 ezres házimozit rakok össze és a demo csak jövõre volt betervezve

nekem is van ismerõs aki bezserez ,bicikliüzlet csak hát ott nem ilyen olcsó max annyi hogy nem kell azonnal kifizetnem elég egy év alatt

Yanis néztem 2007 eseket ,bár lehet nem az lesz ténylegesen 2007-be, de azok nem is tettszenek.

ÜNKMOVN!

Nem kell izgulni!
Mennyire az a nem ilyen olcsó?
Jó ha neked van ismerõs, aki beZSerez, de még jobb lenne olyan ismerõs aki megmondaná, hogy hol hullik!

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
biztos akkor is lesznek lehetosegek, foleg ha nem 07-est akarsz, hanem csak 06-ost, akkor elcsiphetsz valamit akcioban

UNKNOWN

UNKNOWN

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
Biztos izgatni kell sOlar ,már mindenki nek hullik egy demó csak nekem nem,az a baj, hogy most éppen egy 500 ezres házimozit rakok össze és a demo csak jövõre volt betervezve

nekem is van ismerõs aki bezserez ,bicikliüzlet csak hát ott nem ilyen olcsó max annyi hogy nem kell azonnal kifizetnem elég egy év alatt

Yanis néztem 2007 eseket ,bár lehet nem az lesz ténylegesen 2007-be, de azok nem is tettszenek.

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
nekem csak a bringa viszi a zsetont, e sohasem lesz vege

sOnar

sOnar

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
Nekem meg csillió dolog ami viszi a pénzt. szerencsére a bringa nem viszi! :D
Feltöltött kép

UNKNOWN

UNKNOWN

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás

hirdette korábban is asszem kb egy hete de az nem idõ. csapjatok le rá hamar ha van pénzetek. amúgy itthon tényleg nem tudod kihasználni.
de hát akkor is egy demó! és akinek ara van pénze, annak külföldre is van általában.

én is ezért akarok rámozdulni Pali kj ,mert szeretnék külföldre járni ,mert itthon már majdnem mindenhol bicikliztünk úgy megyek a hegyekbe mintha a margitszigetre mennék,és kéne már új,magasabb lefelé hosszabb

nekem a bringa sose viszi,bármennyire drága is ,mert élvezem ha egy kis bowdenvég is az újj szerzemény,olyan mint az autóbuziknak csak én még a környezetet sem szennyezem vel,max az elõállításának a procedúrája miatt,de akkor még mindíg beljebb vagyok mint egy autós

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
meg nekem sincs, mert bicot epitek, de majd lesz

sOnar

sOnar

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
Nekem nincs! :(

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
meg ez egy olyan vaz, amit kb 1x vesz meg az ember, mert semmi baja nem lehet

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
hirdette korábban is asszem kb egy hete de az nem idõ. csapjatok le rá hamar ha van pénzetek. amúgy itthon tényleg nem tudod kihasználni.
de hát akkor is egy demó! és akinek ara van pénze, annak külföldre is van általában.

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
igen, mert allitolag behoztak 05-ben egy csomot, es nem vittek el, igy le kellett akciozni oket.

sOnar

sOnar

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
Tegnap óta hirdeti! :)
Ez '04-es de jó vétel.

A Velotrade-nél volt a decembertõl múlt hónapig 1 '05 demo9 425-ért!

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
ha lenne penzem, kiadnek ennyit erte, bar itthon nem hasznalnam ki, de ez egy demo

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
az új árhoz képest olcsók, azaz a számomra határeset kategóriába csúszik be, azaz 350-400 a max egy vázért, akármilyen jó is. bár régen volt egy 270-ért 6 utas swingerrel. azt sajnáltam eléggé h nem vettem meg :(

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
hat az, hogy vannak, e solcsok, ez relativ, neha elvetve lehet talani, es ez pont ilyen alkalom

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
es ezt a demot a srac tavasszal rakta ossze, vagyis szinte uj