Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere
Írta 2006. szeptember 08. - 09:04
enyim ugyanezt tudja (na jó, 130/139) és 5.5 kilóval könnyebb
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. szeptember 08. - 08:35
Írta 2006. szeptember 08. - 07:44
Írta 2006. szeptember 08. - 07:43
és én már akkor is hogy utáltalak érte ... meg a supernováért is ...Ez az enyim volt
edit: de májerfaktor 1millió pont. mint általában a manitouk. szar, de májer
Írta 2006. szeptember 07. - 23:10
Írta 2006. szeptember 07. - 22:54
Ez az enyim volt , akkor még küldött az RM matricaszettet ha kérted meg Kanada zászlós matricát és ajcsi katalógust is. Ma már az e-mail cím se él.
Semmi rosszat nem tudok róla mondani, ezer erõs, merev, kutyafüle, pogozik, úgyhogy lock-os tag kell bele, fékezéskor meg felkeményedik kicsit.
Igazi trükközõs gép. Ja és bazi nehéz.
Hm hm...
Régi álmom egy swich és most itt van bagóért...
csak az a dátum nem tetszik ami mellé van írva...
a 4,26kiló az ugye taggal együtt van??
Nekem pont jó lenne a z150el,meg amúgyis valami ilyesmi kisgép kellene...
Geo alapján is jó lenne...
csak azért mégis,nem mai darab,meg kitudja a csóka hogy használta..
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2006. szeptember 07. - 20:56
vki nem tudja h a kona shred/scrapbe milyen széles monblokk kel(csapágyházszélesség),és milyen tengelyhosszú,ha truvativ hussefelt dh-val használom...(nemtom h a hajtómûvön múli-e h milyen hosszú kell bele...de a scottba 118-as kellet 68-as csapágyházszélességnél.)
lécci gyorsan írjatok mer fontos
Írta 2006. szeptember 07. - 20:06
Semmi rosszat nem tudok róla mondani, ezer erõs, merev, kutyafüle, pogozik, úgyhogy lock-os tag kell bele, fékezéskor meg felkeményedik kicsit.
Igazi trükközõs gép. Ja és bazi nehéz.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2006. szeptember 07. - 17:49
Írta 2006. szeptember 07. - 17:19
az apróban lévõ swich vázat ismeri valaki?Mármint konkrétan ezt a vázat,nem ugy általánosságban
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2006. szeptember 06. - 23:10
12.85 kg
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. szeptember 06. - 17:56
Érdekes dolog történt velem nemrég nézegettem a kerómat /giant ac/ és ahogy a csapágynál /oknál belenéztem abba a kis lyukba ahova az imbuszt rakod (ha szét akarod szedn) láttam h a vége össze van töredezve... mint az autók félig meddig betört szélvédõje kb... a csapágyaknak semmi baja nincs mint kiderült mitõl lehet ez??? ez probléma??? vagy csak én fújom fel nagyon???
Írta 2006. szeptember 05. - 09:33
Írta 2006. szeptember 04. - 22:38
meg lehet azért az alu vázakat is javítani, ha kell, egy NRS váz egyszerûen nem lehet olyan öreg, h kifáradjon (azért a tényleges kifáradáshoz kell 4-5-6-7 év intenzív használat, ha ez elõtt megreccsen, akkor az anyag/gyártási hiba, rossz használat, fõleg cc cucc esetén)
Írta 2006. szeptember 04. - 16:51
Írta 2006. szeptember 04. - 15:38
pedig jobb gondolat lenne tényleg kölcsöngéppel próbálkozni...így ez kb kidobott pénz, én pl sose mernék vele nyugodtan bringázni....és eladni max a tagot fogod tudni, töredék árért....tanulópénznek sztem sok....inkább gyüjtögesd még, és ilyesmi vázakat /03-04-es/vagy komplett gépeket is elég jó áron lehet még kapni itt ott zsírújat is,,,köszi szépen..megértem h óvtok ettõl de sztem bevállalom, ha sikerül anyámból még kisajtolni bringára egy keveset
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. szeptember 04. - 15:28
Írta 2006. szeptember 04. - 14:22
Elfáradt a váz, máshol is el fog repedni. Néhány lájtos használatot biztos kibír, de szerintem nem ér meg annyit. Inkább kérj kölcsön egy fully-t valakitõl.hosszútávra nemtervezem...most jön is a rosszidõ..jövõre vagy egy új nrs vagy ha nemjönbe akkor merevváz...de íyg h plusz erõsítés van odaheggesztve így sem bírja maj sokáig? meg abból én leakarok alkudni anniyt nemadok érte... az a baj h eddig 19.5es vázat használtam ez meg cak 18.5es így a ny.csövet jobban ki kell húznom ami által nagyobb lesz az erõkar, szal..
A sebesség mindent megold.
Írta 2006. szeptember 04. - 14:18
Ha nehezebb, mint én:) . De inkább a sok gyakorlás tart egyenesben.MJani: hidd el a 13 kg már elég sok hogy egyensen tartson. vagy mi az a lélektani TÖMEG határ amitõl már stabil a bringa?
A sebesség mindent megold.