enyim ugyanezt tudja (na jó, 130/139) és 5.5 kilóval könnyebb

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
és én már akkor is hogy utáltalak érte ...Ez az enyim volt
Ez az enyim volt
, akkor még küldött az RM matricaszettet ha kérted meg Kanada zászlós matricát és ajcsi katalógust is. Ma már az e-mail cím se él.
Semmi rosszat nem tudok róla mondani, ezer erõs, merev, kutyafüle, pogozik, úgyhogy lock-os tag kell bele, fékezéskor meg felkeményedik kicsit.
Igazi trükközõs gép. Ja és bazi nehéz.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
pedig jobb gondolat lenne tényleg kölcsöngéppel próbálkozni...így ez kb kidobott pénz, én pl sose mernék vele nyugodtan bringázni....és eladni max a tagot fogod tudni, töredék árért....tanulópénznek sztem sok....inkább gyüjtögesd még, és ilyesmi vázakat /03-04-es/vagy komplett gépeket is elég jó áron lehet még kapni itt ott zsírújat is,,,köszi szépen..megértem h óvtok ettõl de sztem bevállalom, ha sikerül anyámból még kisajtolni bringára egy keveset
Elfáradt a váz, máshol is el fog repedni. Néhány lájtos használatot biztos kibír, de szerintem nem ér meg annyit. Inkább kérj kölcsön egy fully-t valakitõl.hosszútávra nemtervezem...most jön is a rosszidõ..jövõre vagy egy új nrs vagy ha nemjönbe akkor merevváz...de íyg h plusz erõsítés van odaheggesztve így sem bírja maj sokáig? meg abból én leakarok alkudni anniyt nemadok érte... az a baj h eddig 19.5es vázat használtam ez meg cak 18.5es így a ny.csövet jobban ki kell húznom ami által nagyobb lesz az erõkar, szal..
A sebesség mindent megold.
Ha nehezebb, mint én:) . De inkább a sok gyakorlás tart egyenesben.MJani: hidd el a 13 kg már elég sok hogy egyensen tartson. vagy mi az a lélektani TÖMEG határ amitõl már stabil a bringa?
A sebesség mindent megold.