Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11007 hozzászólás a témában

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

bazz, mikor lettem én fórumfüggõ?? már nem csak a hasam emlékeztet a kevés bringázásra....

szeritnem 1500 hsz után ;)
amugy szerintem cannondale. jobban néz ki :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
trance-nél Atomnak nagyon bejött a Maestro, Vizdinek és Dávidkának meg a Faith-nél, de hátha írnak még mások is. az elv mindenesetre kiváló

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
mert azért hat rám a giant marketingdumája is a maestro cuccról. meg hát az olcsóbb is lenne. csak kiváncsi lennék a nem marketing szempontú dumára is.

bazz, mikor lettem én fórumfüggõ?? már nem csak a hasam emlékeztet a kevés bringázásra....

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

de olyan bizti lesz másnak is:)
a kancsi meg azért jó, mert állítólag a kis bukkanókra érzékenyen reagál, míg a nagyobbakra felkeményedik. ráadásul állítható az útja 180-200 mm között két fejcsõszög állásban.
súlypontban giant jobb,súlyban meg a kancsi.

akkor ménem azt veszed, ami kapásból teccik, pupák? :)

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
giant lenyen, mert szeretném kipróbálni, plusz egy pont
és a szine is bejövõs, mégegypont
eddig összesen 4 :D

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
de olyan bizti lesz másnak is:)
a kancsi meg azért jó, mert állítólag a kis bukkanókra érzékenyen reagál, míg a nagyobbakra felkeményedik. ráadásul állítható az útja 180-200 mm között két fejcsõszög állásban.
súlypontban giant jobb,súlyban meg a kancsi.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
ez nem használható tapasztalat, de 1 szavazat a giantra.
maestro jó, súlypont mégegy pont. ;)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
tavasszal új váz-villa kombón töröm a fejem. a két jelenlegi lehetséges jelölt:
akinek esetleg van használható tapasztalata, azt szívesen veszem. fõleg a giant felfüggesztésének okossága érdekel.

Feltöltött kép

vagy

Feltöltött kép

ja, villa valszeg egy totem lesz.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
miért nem gondolkodol valami használt vázban? ennyi pénzért kaphatsz valami márkás nem leharcolt vázat is.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
igaz amit írsz, de nem csak azért veszek össztelóst hogy ne üssön meg a tábla. :) kisgéppel pl már nem ütöm oda, de amint jön egy nagyobb ugrató elõsször megüt 4edszer meg már nem. inkább a dh és amit mondasz a fully érzés miatt. legszívesebben megtartanám a mostani gépet és mellé építenék egy össztelósat de arra ninsc pénz.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

erre van pénzem. meglátom sztem nem fogok benne csalódni. de ha tudtok 100ezer környéki fully vázat akkor azt megoszthatnátok. ha mégse tetszene akkor meg eladom. no meg a sok negatív kritika hatására kicsit eltántorodtam az ötlettõl :). majd meglátom. egyenlõre még marad a polaris.

nem az a cél hogy eltántorítsanak a váztól, mert kategóriájában tuti jó
az a cél hogy elmondani hogy pont nem arra van hogy most se jutsz el az érkezõig, de megüt ezért nem csinálod, és inkább veszel egy össztelóst hogy ne üssön meg... rossz irányból közelíted meg a kérdést, és ez a váz életébe is tud kerülni(szinte bérmelyikébe, ha kellõképp nehéz lennél)

rossz a sorrend;)
de a fulltelós érzést megérezni nem lesz rossz, ha jó tag van benne.

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
pontosan.
de ha kevés pénzed van ne keress tökéletes gépet...
még szeptember környékén láttam apróban egy cowan ds-t olyan 130 körül metel taggal. szép is volt, meg látszott rajta h meg van kimélve.
ha olcsót akarsz, akkor nézegesd az aprót, ami tetszik azt belinkeled, és szerintem tudunk segiteni a választásban.

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Kis pénz, kis foci...:chin:

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
erre van pénzem. meglátom sztem nem fogok benne csalódni. de ha tudtok 100ezer környéki fully vázat akkor azt megoszthatnátok. ha mégse tetszene akkor meg eladom. no meg a sok negatív kritika hatására kicsit eltántorodtam az ötlettõl :). majd meglátom. egyenlõre még marad a polaris.

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
most vagy jót veszel, vagy olcsót. ha mindkettõ lenne, akkor mindenki azzal járna. :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
meg hozzátenni vgy 200 ezret....

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
vegyél bighitet dhx 5-tel, ha kell betekered a propedalt, és mindent kibír. szerintem túrázni is egész kényelmes, nekem legalábbis nem volt vele bajom. csak ki kell húzni eléggé a nyeregcsövet...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

.

tom most mindjárt mondja valamelyik okostojás hogy felfelé nemjó mert nehéz lefel még nem való, ez az enduró.. pedig nem.

ezt meg már el kéne felejteni, mert rég nem errõl szól....

de a scamp még mindig egy nehéz AM váz, ha skatulyázni akarunk...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
egy biciklivel nem lehet dirtölni, tekerni és dhzni...de megveheted és rájöhetsz, hogy semmi értelme

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
tom hogy a rugóstagon múlik a dolog nagy része. mégegyszer modnom hogy nem arra kell hogy megtanuljak ugrálni hanem arra hogy ha néha kinézünk egy dirparkba akkor ne csak nézelõdni tudjak, ha meg a hegyen vagyok akkor meg ne rázza ki belõlem a szart és ha kell túrázni-közlekedni is lehessen vele. masszívság.. hát nem egy howler az 100 de eltörni nem fogom. (ha nem anyaghibás) mert ha a coiler azért fr és nem enduro mert merevebb mint ez akkor nekem qrva mind1 hogy minek nevezik.

tom most mindjárt mondja valamelyik okostojás hogy felfelé nemjó mert nehéz lefel még nem való, ez az enduró.. pedig nem.