06-os serpens vázat veszek és átfestetem a teló színére

És szerencsére többször lebeszéltem magam egy Votec vázról
Az épp mostanában tört el ... Annyival nem jobb mint drágább.
Jaja, a tulaj csak finoman cc-zett vele 90% városi használattal egybekötve, És az "értelmes" :idiot: belülvezetett bowden becsatlakozónál repedt körbe.olyan boltban dolgozom, ahol az eladott vagy a szerelesre bejovo bringak eros 80%-a varosi tekeresre van hasznalva. [London nem tul hegyesvolgyes kornyek]
torott vazat megis lattam mar, nem keveset. tobbnyire egyikkel se lett ugralva.
csak azt akarom mondani, hogy nem feltetlenul kell baromkodni ahhoz, hogy torjon a vaz. eleg az is, ha szarul van megcsinalva
Ride everywhere.
.
RAUH-Welt
B E G R I F F
És szerencsére többször lebeszéltem magam egy Votec vázrólA Votec HandMade és a fejlesztéstöl a gyártásig minden Németországban történik. Ennek megfelelö az ára is. A Porsche bike-ot is ök készítették.
Ride everywhere.
.
Life Is Just a Big Ride :angel:
üdv
lenne egy kérdésem!
a minap egy német oldalon láttam egy votec bringát pár ezer euróértegyet nem értek mi olyan különleges a votec -ben?
ez így van persze.....csak ez a konfig, még 100x jobban tekerhetõ mint egy mai stinky....nekem volt 04-es coilerem, (ami vázilag elég közel áll a 04-es stinkihez) ,pike-kal, de cc setuppal, ahova azzal nem tudok felmászni, oda a k.supremmel sem tudok.../95-re letekert pike-al, 70 fok körüli a fejcsõszögük / legfeljebb a merevfarúval 2 fokozattal könyebb áttételben megy....Fel lehet vele jutni bárhova csak mászótechnika és erõ kérdése.
![]()
Mászógép alatt a cc versenygépeket értettem.
de azért még manapság is lehet hobbi dhra, light freeride-ra használni (legalábbis nagyon remélem mert most készülök elcserélni a mostani gépem egy ienre)..úgyh most örülök h a stinkyrõl van itt szó ...
fõleg így h tekerhetõvé tehetõ-e..mivel nekem is hiányozna a tekerés ugyh lehet boxxi-t cserélem maj meg 3tányéros felállás lesz...
az a 04-es stinky, ma már csak masszív am gép.....szal egy u-turnös pike-kel, kb bárhova fel lehet vele mászni, ami tekerhetõ emelkedõ....
Fel lehet vele jutni bárhova csak mászótechnika és erõ kérdése.az a 04-es stinky, ma már csak masszív am gép.....szal egy u-turnös pike-kel, kb bárhova fel lehet vele mászni, ami tekerhetõ emelkedõ....
A sebesség mindent megold.
az a 04-es stinky, ma már csak masszív am gép.....szal egy u-turnös pike-kel, kb bárhova fel lehet vele mászni, ami tekerhetõ emelkedõ....Egy stinky-bõl sohasem lesz mászógép, teljesen mindegy hogy 2 vagy 3 kilós teló van benne.
A sebesség mindent megold.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.