Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11007 hozzászólás a témában

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ehhe, megint álmodozásba fulladunk.... a soulcraft az szép, a zöld nem.
néztem, hogy van az apróban egy kona pahoehoe, nagyjából '99-es vagy 2000-es, 22-ért. 1620 gramm, easton ultralight alu.
veszek mellé egy csúszópapucsos polarixet, és a kettõbõl lesz egy jó váz.
na? :D
vagy csak simán maratok neki egy papucsot aluból, valamelyik nap kiderült, hogy marós ismerõs közelebb lakik, mint gondoltam (pontosan a szomszédban!)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
rob akkor nincs más megoldás:

Feltöltött kép

vagy:
Feltöltött kép

netán (bár ez titán):
Feltöltött kép

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hat akkor nyiszald szejjel azt.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
tam, a papucs az nálam elvi kérdés :)
ha már singlespeedezünk, akkor nem csak egy egyszerû csúszópapucsot akarok, hanem valami igazán szépet.
azon gondolkozom amugy, hogy egy régebbi gt cro-mo vázat próbálok meg szerezni, mert azok nekem nagyon tetszenek. (jó, biztos nem könnyû, meg nem is reynolds 853)

ez amit linkeltél ráadásul randa is. a sárga cotic ellenben _nagyon_ egyben van, ha olyan papucs lenne, mint az a fentebb linkelt paragon mw, akkor nem kellene mirõl beszélgetnünk tovább.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
linkelek neki egy 853 ss vazat, erre panaszkodik. szeretjuk az ilyet

ez kesz van egybe, es nem kell nyiszalni rajta semmit, meg herr Zugn -re varni ket honapot. szerintem.

van ilyen is

igaz, ez csak 725-bol van.

Feltöltött kép
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

én ilyet nem merek mondani...pláne itt..

aki ellenkezik, azt kimoderálom :D

tán egy Pace?
https://www.pacecycl...ID=2&subcat=461

igazad van, angolok ugyan milyen villát tennének bele :mybad: olyat is szereznem kell :)

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

szivfájdalom nélkül :)
gondolj bele, hogy jobb lesz mit az eredeti, szóval ha igy nézed, akkor nem is szétnyiszálom, hanem uj életet lehelek bele.

én ilyet nem merek mondani...pláne itt.. :)

viszont az a villa büntet abban a cotic-ban, mi az?

tán egy Pace?
https://www.pacecycl...ID=2&subcat=461

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

ehhhh...szétnyiszálnál egy Yasecot? :D

szivfájdalom nélkül :)
gondolj bele, hogy jobb lesz mit az eredeti, szóval ha igy nézed, akkor nem is szétnyiszálom, hanem uj életet lehelek bele.

tam: szép-szép, de láttad azt a paragon papucsot fentebb? na nekem olyan kell. vagy valami hasonló
viszont az a villa büntet abban a cotic-ban, mi az?

Feltöltött kép

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Hát elég csúnyácska! De hát ízlések és pofonok. Én soha nem bíztam az ilyen csirke nyeregvázcsövekben, meg az egy forgáspont sem a kedvencem. A súlya viszont jó lehet.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
méretes tag :scared: szép, csak az a fránya 83-as mono.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
az egyik kedvenc vázam:
eddig jóval drágább volt.

http://cgi.ebay.com/...1QQcmdZViewItem

egyszerû de nagyszerû

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a reynolds nem azert reynolds, mert olyan iszonyat konnyu. fogtam multkor kezembe egy Blizzardot, es bar szep, meg minden, de a sulyatol nem dobtam hatast.

viszont orokke tart :) mar ha nem engeded agyig rozsdasodni.

ez 300 font kisker. viszont toluk nemtok olcson szerezni asszem.

Feltöltött kép

ehhehehe

edit

megtalaltam ne

Feltöltött kép

>> LINK <<

RAUH-Welt
B E G R I F F

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

én nem találtam. az reynolds csõbõl van?
mindenképpen könnyû acélvázat keresek. talán egy használt yasec-et... :chin:

out of stock :( de az sem reynolds.

ehhhh...szétnyiszálnál egy Yasecot? :D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

még nem nagyon gondolkozok ujj vázban , igaz ez is a második vázam , mert eggy már a kukában van :-D
de ha oda jutok megint , akkor már erõsen el fogok gondolkozni , h mit vegyek

jézusom, ugye nem 16 éves vagy? (nick alapján)
mert a helyesirásod õszintén szólva is szánalmas.

váz ügyben a kona shred jó váz, bárkitõl hallottad hogy nem jó, az biztos tudta mit beszél.... vagy elképzelése sem volt a felhasználási területérõl.

pepe16

pepe16

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás
még nem nagyon gondolkozok ujj vázban , igaz ez is a második vázam , mert eggy már a kukában van :-D
de ha oda jutok megint , akkor már erõsen el fogok gondolkozni , h mit vegyek

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
A Shred Nem csúszópapucsos hanem fixXD. (ha fix akk h tudna kikopni?)ilyenrõl még csúszópapucsos vázaknál se hallotam:D , de cáfoljatok meg. Szentem az author vázak azok kakik. Nem volt soha ilyenem se ismerõsöknek de weben nagyon sokat olvasgattam olyanokat h elreped a fejcsõnél a varrat.Szerintem ha 24 akk altrix airbore. bitang jó geó és iszonyat erõs.

pepe16

pepe16

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás
helló a kona sred-rõl rossz tapasztalatokat halottam , állítólag kikopik a papucs hátul ( tudom , h nem becsúszós )
meg nekem a kona vázak nem tetszenek , ha másikat veszek , 24-es autort építek majd

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás

sziasztok
a véleményeteket szeretném kérni a wheeler buddy 03-as vázól , h ha van róla tapasztalatotok , kiváncsi lenné rá
köszi elõre is
szevasztok

Geoja jó. De barátomnak Elrepedt a fejcsõnél T alakban. (másfél év dirt tõl) Szóval kezdésnek jó. de ha már durvábban nyomod akk semilyenképpen. Ajánlom figyelmedbe most egy ebike akciót 35 ért 05 ös Kona shred váz, ja meg még az altrix airborne is piszok jó váz jó áron(35 v 30 nem tudom pontosan)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nem kell 853
karácsonyra kellene valami :) könnyû legyen, mert ha +1800 gramm akkor megveszem tajtitól a schwinn-t, és áthegeszttetem.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
genesis iO

szerzek en neked acel vazat. 853-asok nem olcsok. foleg nem a konnyuek.

de van charge, Rock Lobster, meg talan merlin is.

RAUH-Welt
B E G R I F F