Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Please log in to reply
11010 replies to this topic

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 posts
Tudnunk kell, kb mennyit szánnál rá, addig nehéz bármit is mondani.

tuningbb

tuningbb

vendég

• fórumtag
  • 43 posts
helo
segitsetek
26" kerékel szeretnék egy dirtes bike-ot öszedobni csak nem tom mien vázzal...
szal szerintetek mit vegyek????

t-unit

t-unit

vendég

• fórumtag
  • 76 posts
28-as esetleg 29-es méretû vázak felõl érdeklõdnék h mit tudnátok ajánlani amit külön vázként is meglehet vásárolni.Szeretnék egy biciklit amit a városban 100%-ig kilehetne használni de mégsem országúti bringa, sebességileg megközelíti,és kicsit komfortosabb(és nem SS).Az elképzelés egy kona dr dew-hoz hasonló de elõl egy 60-80mm-es telóval szeretném felszerelni az utak miatt.180cm magas vagyok,ehhez mekkora méretet ajánlatos választani 28-as vázméretbe?Köszi a tippeket.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts
rendelésre 1-2 hónap múlva itt is van...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Xfactor, 279900.

A sebesség mindent megold.

agyhalal

agyhalal

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Sziasztok.

Érdekelne, hogy a 2007-es Kona Coiler - Kona Clump 7005-ös váza kapható-e külön. Ha igen, hol és mennyiért?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ulespozicio szempontjabol nagyjabol mindegy ha telos v merev a vaz, a telosnak magasabb a monoblokkja, es hosszabb a lancvillaja valszeg.

de felsocso-hosszakat ossze lehet oket hasonlitani.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

halfpig

halfpig

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
tamaska
kösz a tippet... :)
ezt a ráüléses dolgot vhogy én is így gondoltam
összehasonlítani pedig nemtom mennyire lehet egy merev farúval?!

májky

májky

vendég

• fórumtag
  • 19 posts
hello
van vkinek tapasztalata a 2007-es magellan serpens vázzal?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

perszehogy persze. ez 2005-os amugy. Kotott a Whistler bikepark es a kona egy szponzor szerzodest, kialkudtak egy arat, a kona meg lefestett nekik 300 stabot special szinre es dobott rajuk olyan cumokat amiket kertek. nemhiszem h a vaz barmi lenyegesben mas lenne mint a stock stab.

valami ilyesmire emlékeztem a kona.dk-ról hogy easton csõbõl van......de nem találom sehá

http://www.pinkbike....rticle2484.html
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
perszehogy persze. ez 2005-os amugy. Kotott a Whistler bikepark es a kona egy szponzor szerzodest, kialkudtak egy arat, a kona meg lefestett nekik 300 stabot special szinre es dobott rajuk olyan cumokat amiket kertek. nemhiszem h a vaz barmi lenyegesben mas lenne mint a stock stab.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts
de ez is csak színben tér el vázszinten nem ?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

1ik évben mikor Barell vbajnok lett volt vmi limited edition stab (asszem garbanzo de lehet más) ami easton csõbõl vót.....arrra emlékeztem csak ami eltért festésen kivül is

Kona will be the official mountain bike of the Whistler Mountain Bike Park for the 5th straight year, with a fleet of over 300 bikes highlighted by the special edition Kona Stab Garbanzo, a bike specifically designed for the park. It has 7 inches of front and rear wheel travel featuring equipment from Marzocchi, Fox Racing Shox, WTB, Hayes and SRAM. Check out this amazing $6000 downhill dream machine here...

Posted Image

180cm-es magasághoz megfelel az M-es Spec. Epic Pro?

177 vagyok, es M-es FSR XC-t vettem. Az L-es Stumpjumper-t hosszunak iteltem. igaz az FSR-en meg lecsereltem a 90es stucnit egy 110-esre. Szoval en specialized meretezesben ket szek kozott vagyok a padlon kb.

180-nal mar inkabb az L fele kacsintgatnek. A legtutibb az volna, ha ra tudnal ulni mindket meretre, de ha ez nem megy, akkor nezegesd a geometriatablazatot, es hasonlitsd ossze azzal amit jelenleg hasznalsz. de stucnival es nyeregcsovel mindig lehet finomitani a geometrian

RAUH-Welt
B E G R I F F

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 posts
Köszi.
Azért egy vázlat vagy valami tervrajz elfért volna abban a pdf-ben a fejcsõhosszal együtt, hogy ne kelljen találgatni. Szerintem a svájci kollégák készítették.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

Konához melyiket szokták megadni?

vizszintest.....de kona például úgy méretezi a dawg-ot /ami kb ez a kategória/ a magas középcsapágy és átlépõmagasság miatt hogy hosszabak mint az azonos méretû merevfarúak,,,,tehát a 17-es dawg olyan hosszú mint a 18-as merevfarú cc bringa ....

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 posts
Konához melyiket szokták megadni?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

Na, így néz ki a vázam, adatokkal együtt. A rajz alapján azt hiszem, a vízszintes felsõcsõ hosszt adták meg.

http://pix.bikemag.h...00949&nocache=1

így van......viszont a db-nél jó eséllyel a valósat adják meg, úgyhogy számolj azzal hogy vagy 2 - 2,5 centivel hosszabb lesz mint ez......

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 posts
Na, így néz ki a vázam, adatokkal együtt. A rajz alapján azt hiszem, a vízszintes felsõcsõ hosszt adták meg.

http://pix.bikemag.h...00949&nocache=1

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

sztem határeset.....de még jó eséllyel vállalható.

halfpig

halfpig

újonc

• fórumtag
  • 4 posts