Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11007 hozzászólás a témában

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
de ezek az alábbi felsorolt vázak miben jobbak mondjuk 1 fsr bighitnél?

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

Az lehet, hogy tudnék 250.000 ért már jobb vázakat venni, de minél olcsóbbra kéne törekednem(ezért nem baj ha akár használt), mert a mostani teleszkópom csak 160at moccan és az édes kevés....karácsony óta újabb 5el növeltem a bekopanások számát , ebböl következik hogy kell egy uj marzó teló(mondjuk: 888 ATA WC), ami elég zsebbenyulós lesz mert a 2008as variáciot akarom venni. De ha valameikõtök tud linket küldeni olyan külföldi oldalról, ha lehet olyan árba ami a keretembe belefér azonnal megtekintem!

te figyelj, az egyik legdrágább villát akarod megvenni, de a váz legyen olcsó?
egyszerûbb lenne kicsivel több olajat tenni abba a villába. egyébként milyen villa?

160 mm úthoz is vehetsz elég jó vázakat: Cannondale Gemini, Marin quad, Scott Nitrous, Giant Faith/Reign/AC, Santacruz Bullit, Tomac Moah, Mongoose Diamond, meg még egy csomót.

LiLZs2

LiLZs2

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás

esetleg:
http://www.chainreac...x?ModelID=15584

Amúgy milyen vázat ajánlanátok, ha nem azt a 3-at? Esetleg valami tesztet vagy ilyesmit hol találni róluk?
Nem hiszem el még 1*, hogy mindig félnem kell mert aki félve ember az csak félember.

elbandi2

elbandi2

törzsvendég

• fórumtag
  • 442 hozzászólás
150 font felett ingyenes a szállitás

gumicsirke

gumicsirke

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
:lol1: wlnéztem nem $ hanem angol font :( na mind1.... Akkor ezt még át kell gondolni :)

gumicsirke

gumicsirke

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
Joce03 kösz a linket.....nemcsak azt néztem meg amit te küldtél hanem ugy mindent....és asszem még van hova fejlödjön a magyar kinálatnak ehhez a weblaphoz képest.....nameg az árak....és csak 150$ a hajóztatás magyarokhoz.....asszem a villát onnan rendelem majd meg az tuti!

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

Az lehet, hogy tudnék 250.000 ért már jobb vázakat venni, de minél olcsóbbra kéne törekednem(ezért nem baj ha akár használt), mert a mostani teleszkópom csak 160at moccan és az édes kevés....karácsony óta újabb 5el növeltem a bekopanások számát , ebböl következik hogy kell egy uj marzó teló(mondjuk: 888 ATA WC), ami elég zsebbenyulós lesz mert a 2008as variáciot akarom venni. De ha valameikõtök tud linket küldeni olyan külföldi oldalról, ha lehet olyan árba ami a keretembe belefér azonnal megtekintem!

esetleg:
http://www.chainreac...x?ModelID=15584

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
gumicsirke: az örök dilemma szerintem hogy olcsón,jót! Nah ez ami jobb esetben ritka vagy ha nagyon olcsónnagyon jót az pedig kivan csukva. Sztem!

gumicsirke

gumicsirke

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Tamaska, erre csak most jöttél rá? :)

A sebesség mindent megold.

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

miért mindenkinek ez a három váz jut eszébe, ha dh váz kell?
250ért ezeknél jobbat is kapsz.

az biztos!csak nézni kell a külföldi oldalakat!
teli van minden akciokkal!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

de attól tartok hogy ez nem birná a 3-5m-s késöbbiekben mégnagyobb töréseket.

5méter és nagyobb letörések. aha értem. itt mindenki szupermen csak en vagyok normal földi halando? :wtf:
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
miért mindenkinek ez a három váz jut eszébe, ha dh váz kell?
250ért ezeknél jobbat is kapsz.

gumicsirke

gumicsirke

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
Heló srácok!

Kellene a segitségetek:) Az a helyzet, hogy most szeretnék egy új vázat venni, és tanácstalan vagyok hogy mi legyen. Több váz merült fel bennem, és már árakról is tudok. Tudnék venni egy Vega DH-t (150.000 és adnak hozzá hátsó agyat+középrészt+korm.cspágyat, természetesen használt, de kiprobáltam már, és teccet a Swinger 3way tag nagyon jó benne:bananadan ) még felmerült a Specialized Bighit3 de ebböl a BigHit szériából csak az 1-est tudtam kiprobálni(Vega jobban teccett) és a Bighitre minden nélkül mondtak 200.000-et. Ezek mellett eszembe jutott a Kona Coiler is, mert ehhez a vázhoz akkor nem kéne vennem új villát, de attól tartok hogy ez nem birná a 3-5m-s késöbbiekben mégnagyobb töréseket. A Kona-k közül a Stinky is elõjött de erröl a vázrol nem hallottam tul jókat:( . És még azis hozzá jön a dolgokhoz hogy nem nagyon szeretnék erre a manõverre 250.000nél több pénzt áldozni! Érdekelnek a vélemények tanácsok, vagy ezeknek az ösztelósoknak a jellemzései. A segitséget elöre is köszönöm!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
amugy az uj brain-es sj fsr soha nem fog teljesen lezárni, mert igy egy kicsit kényelmesebb, nem ráz minden apró kavicson.
aki versenyzõ, és kell neki az a fullmerev érzés, az vegyen epic-et.
aki 120mm-ért hajlandó plusz súllyal áldozni, az ne legyen fennakadva, hogy a váz esetleg megmozdul alatta, ha kiállva teker felfelé kistányéron....

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
nekem spec abszolút nem mozog feleslegesen. igaz arról sajnos még mindig nem tudok nyilatkozni lejtõzve hogy mozog
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

üdv!

Ért valaki a speci. brain rugós tagjához? Pontosaban tudja hogy hogyan kéne mûködnie?
Azt reklámozzák, hogy a szelep elzár ha tekerek, és kinyit ha rögös úton megyek. Ennek ellenére máig nem tapasztaltam hogy lezárna. Ha szimplán ráülök akkor is benyomódik. Tekerésnél igencsak érezni hogy beleng. Csak úgy lesz merev váz belõle ha max-ra állítom a csillapítást (nem a különálló szelepet). Lefelé jól mûködik csak fölfelé nem.

Azért többet reméltem ettõl a váztól.

tudni kell
1) beállítani helyesen a tagot
2) ésszel használni
ha nem megy:
3) nem a kerékpárt kell cserélni hanem a felhasználót.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
meg kell tanulni okosan tekerni :)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Pedig teljesen pogómentes gépet még senki nem alkotott, sajnos csak a marketing világában létezik...

vendég_Track7_*

vendég_Track7_*
  • vendég
üdv!

Ért valaki a speci. brain rugós tagjához? Pontosaban tudja hogy hogyan kéne mûködnie?
Azt reklámozzák, hogy a szelep elzár ha tekerek, és kinyit ha rögös úton megyek. Ennek ellenére máig nem tapasztaltam hogy lezárna. Ha szimplán ráülök akkor is benyomódik. Tekerésnél igencsak érezni hogy beleng. Csak úgy lesz merev váz belõle ha max-ra állítom a csillapítást (nem a különálló szelepet). Lefelé jól mûködik csak fölfelé nem.

Azért többet reméltem ettõl a váztól.