Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11012 hozzászólás a témában

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
én is szemeztem sokáig bighittel,csak rájöttem hogy 250ért ütösebbet,erõsebbet,szebbet is lehet venni!sikerült is,és másfél hónapon belül kész lessz remélem!:P

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

de nem véletlen h ennyi bighit van amennyi

tényleg nem. ez az egyik amit itthon lehet kapni a kb. 3-4bõl. és azok között valóban az egyik legjobb vétel.de aki okos, az nem itt vesz ilyen bringát...

azt meg, hogy mi a különbség, majd magadtól is rájössz, ha túl vagy annyi bringán, mint itt egy-ketten.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
jó tom h nem csak bighitbõl áll a világ de nem véletlen h ennyi bighit van amennyi
használtan kb 150ért lehet venni, jó taggal, és maga a váz is jó, 200at mozog, viszonylag könnyû és fsr. meg csak kíváncsiságból is érdekelt, hogy ennél miben tudhatnak többet az alábbi vázak, mert én eddig nem nagyon láttam 150-200ért jobb alternatívát egy bighit fsr-nél.. max ha zavaró h tömegcikk

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

de ezek az alábbi felsorolt vázak miben jobbak mondjuk 1 fsr bighitnél?

Nem csak Bighit-bõl áll a világ.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
A Geminit épp ajánlottam is :)

Amiben jobbak tudnak lenni, az a csõszett, geometria, forgáspont elhelyezése, súly, állíthatóság, stb. Aztán még ott van pár szubjektív szempont is, megjelenés, presztizsérték :) Önmagában a rugózási rendszer hasonlósága még nem mond olyan sokat két vázról...

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
de ezek az alábbi felsorolt vázak miben jobbak mondjuk 1 fsr bighitnél?

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

Az lehet, hogy tudnék 250.000 ért már jobb vázakat venni, de minél olcsóbbra kéne törekednem(ezért nem baj ha akár használt), mert a mostani teleszkópom csak 160at moccan és az édes kevés....karácsony óta újabb 5el növeltem a bekopanások számát , ebböl következik hogy kell egy uj marzó teló(mondjuk: 888 ATA WC), ami elég zsebbenyulós lesz mert a 2008as variáciot akarom venni. De ha valameikõtök tud linket küldeni olyan külföldi oldalról, ha lehet olyan árba ami a keretembe belefér azonnal megtekintem!

te figyelj, az egyik legdrágább villát akarod megvenni, de a váz legyen olcsó?
egyszerûbb lenne kicsivel több olajat tenni abba a villába. egyébként milyen villa?

160 mm úthoz is vehetsz elég jó vázakat: Cannondale Gemini, Marin quad, Scott Nitrous, Giant Faith/Reign/AC, Santacruz Bullit, Tomac Moah, Mongoose Diamond, meg még egy csomót.

LiLZs2

LiLZs2

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás

esetleg:
http://www.chainreac...x?ModelID=15584

Amúgy milyen vázat ajánlanátok, ha nem azt a 3-at? Esetleg valami tesztet vagy ilyesmit hol találni róluk?
Nem hiszem el még 1*, hogy mindig félnem kell mert aki félve ember az csak félember.

elbandi2

elbandi2

törzsvendég

• fórumtag
  • 442 hozzászólás
150 font felett ingyenes a szállitás

gumicsirke

gumicsirke

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
:lol1: wlnéztem nem $ hanem angol font :( na mind1.... Akkor ezt még át kell gondolni :)

gumicsirke

gumicsirke

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
Joce03 kösz a linket.....nemcsak azt néztem meg amit te küldtél hanem ugy mindent....és asszem még van hova fejlödjön a magyar kinálatnak ehhez a weblaphoz képest.....nameg az árak....és csak 150$ a hajóztatás magyarokhoz.....asszem a villát onnan rendelem majd meg az tuti!

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

Az lehet, hogy tudnék 250.000 ért már jobb vázakat venni, de minél olcsóbbra kéne törekednem(ezért nem baj ha akár használt), mert a mostani teleszkópom csak 160at moccan és az édes kevés....karácsony óta újabb 5el növeltem a bekopanások számát , ebböl következik hogy kell egy uj marzó teló(mondjuk: 888 ATA WC), ami elég zsebbenyulós lesz mert a 2008as variáciot akarom venni. De ha valameikõtök tud linket küldeni olyan külföldi oldalról, ha lehet olyan árba ami a keretembe belefér azonnal megtekintem!

esetleg:
http://www.chainreac...x?ModelID=15584

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
gumicsirke: az örök dilemma szerintem hogy olcsón,jót! Nah ez ami jobb esetben ritka vagy ha nagyon olcsónnagyon jót az pedig kivan csukva. Sztem!

gumicsirke

gumicsirke

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Tamaska, erre csak most jöttél rá? :)

A sebesség mindent megold.

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

miért mindenkinek ez a három váz jut eszébe, ha dh váz kell?
250ért ezeknél jobbat is kapsz.

az biztos!csak nézni kell a külföldi oldalakat!
teli van minden akciokkal!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

de attól tartok hogy ez nem birná a 3-5m-s késöbbiekben mégnagyobb töréseket.

5méter és nagyobb letörések. aha értem. itt mindenki szupermen csak en vagyok normal földi halando? :wtf:
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
miért mindenkinek ez a három váz jut eszébe, ha dh váz kell?
250ért ezeknél jobbat is kapsz.

gumicsirke

gumicsirke

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
Heló srácok!

Kellene a segitségetek:) Az a helyzet, hogy most szeretnék egy új vázat venni, és tanácstalan vagyok hogy mi legyen. Több váz merült fel bennem, és már árakról is tudok. Tudnék venni egy Vega DH-t (150.000 és adnak hozzá hátsó agyat+középrészt+korm.cspágyat, természetesen használt, de kiprobáltam már, és teccet a Swinger 3way tag nagyon jó benne:bananadan ) még felmerült a Specialized Bighit3 de ebböl a BigHit szériából csak az 1-est tudtam kiprobálni(Vega jobban teccett) és a Bighitre minden nélkül mondtak 200.000-et. Ezek mellett eszembe jutott a Kona Coiler is, mert ehhez a vázhoz akkor nem kéne vennem új villát, de attól tartok hogy ez nem birná a 3-5m-s késöbbiekben mégnagyobb töréseket. A Kona-k közül a Stinky is elõjött de erröl a vázrol nem hallottam tul jókat:( . És még azis hozzá jön a dolgokhoz hogy nem nagyon szeretnék erre a manõverre 250.000nél több pénzt áldozni! Érdekelnek a vélemények tanácsok, vagy ezeknek az ösztelósoknak a jellemzései. A segitséget elöre is köszönöm!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
amugy az uj brain-es sj fsr soha nem fog teljesen lezárni, mert igy egy kicsit kényelmesebb, nem ráz minden apró kavicson.
aki versenyzõ, és kell neki az a fullmerev érzés, az vegyen epic-et.
aki 120mm-ért hajlandó plusz súllyal áldozni, az ne legyen fennakadva, hogy a váz esetleg megmozdul alatta, ha kiállva teker felfelé kistányéron....

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.