en eddig ami etsx-et lattam az mind igy nezett ki. van par karbon tamvillas, de az is ugyanez a dizajn
ez csunya
en eddig ami etsx-et lattam az mind igy nezett ki. van par karbon tamvillas, de az is ugyanez a dizajn
RAUH-Welt
B E G R I F F
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
RAUH-Welt
B E G R I F F
nem csak azokon, most valami olyan van az eszem mélyén, ahol a láncvillán van a forgáspont, de mégsem horst link. az újdonságokban volt 1-2 hónapja, talán VV linkelte? turner volt? vagy ilyesmi.Nem kell messze menni, a KTM-eken ott figyel a Horst link
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
"Some elements of the NRS frame design were licensed from SPECIALIZED® and relate to the FSR Suspension Design U.S. patents 5,509,679/5,678,837/5,899,480"na ezt nem tudtam.
de most valaki csak csinál láncvillán levõ forgásponttal vázat, és az nem fsr.
valami ilyesmi rémlik.
na ezt nem tudtam.
valami ilyesmi rémlik.
na ezt nem tudtam.
valami ilyesmi rémlik.
sztem olvasd el még 1X és értelmezd újraSzóval az fsr nem áll semmi másból csak annyi hogy a támvillán van a fék?
Most bighitem van, elõtte egy tömeg matrica vázam volt, azon is a támvillán volt a fék, ahogy bemozdult a váz a féknyereg nem bólogatott, de az kb nem mozgott fékkel, ez meg igen:chin:
na ezt nem tudtam.ahhoz képest anno a giant honlapon ott volt az nrs váz adatlapján hogy xxxxxx specialized licensz..
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
ahhoz képest anno a giant honlapon ott volt az nrs váz adatlapján hogy xxxxxx specialized licensz..attól, hogy a láncvillán van forgáspont, még nem lesz horst-link, lásd giant nrs
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
ja bocs
van honlap. es milyen profi
amelyikl kapható vázként annak ott az ára a komplett bringánálfollyon az ölembe a szemem de én csak komplett bringákat látok
az oldal meg hát, hogy is mondjam ...igen profi