the-d a hibás
itt kérdezett
MOCSOOOK!

rbalint: trance nem lenne rossz, de kicsit drága nekem most újonnan. használtan meg nem találok/tam.
the-d a hibás
itt kérdezett
a 2600 g az saját a többi a fritzeké (mondjuk most megnéztem az övék 20-as, annyi diffi lehet az én mért 18-asom 2600 grammjával, jóval nagyobb a 20-as)Ez saját mérés?
Mert ennél neten a "régi" Anthemre mindenhol csak könnyebbet találtam; 2438 gr (20', Manitou weight weenies) és 2.51 kg (18', Fox, MTBR). Létezhet, h a vázak ekkora szórást mutassanak?
nem akartok minderrol valami vazas topikban targyalni?
csak mert elvileg azert van...
RAUH-Welt
B E G R I F F
akkor pontosítsunk és bonyolítsunkÉrtemén hogy napriajz, de mire mondod?
Tigger: szerintem (a most gyûjtött infók alapján) fsr jó 3-400 grammal nehezebb az Anthemnél.
Meg nem automata lock kell mindenképp, a lényeg hogy ne kelljen lockolni a felfüggesztést felfele. Hogy a forgáspontok vagy a tag küszöböli ki a pogózást, az mindegy:)
Akkor nem egy csapatban vagyunk.Vuelta. Már ha még mindig csapattagnak tekintenek:D kicsit kihagytam, pár évet, de most csapat is belelendült, én is, határ a......
A sebesség mindent megold.
E!
a nem braines súlyban cca ugyanannyi mint az anthem..(M-esben 24xx gramm a vaz és 220-230 a tag, a branes 2880 g taggal)
hát az "automata locknak" többek közt a súly az ára (az epicnél is amúgy)Vuelta. Már ha még mindig csapattagnak tekintenek:D kicsit kihagytam, pár évet, de most csapat is belelendült, én is, határ a......
Tigger: hát igen, probikeban találtam egy alighasznált brainest, de súlyban is sok, ára hallatán meg majdnem összecsináltam magam.
Vuelta.
Melyik csapatban vagy? Csak azért, mert az én csapatom is ilyen színû.Csapatom pirosfehér...
A sebesség mindent megold.
viszont abból max M-es ha 17-/18-ban gondolkodsz18as vázzal még nem kísérleteztem, de most 17es, elég XC geometriás van, és egy 100/120as villa benne, és az új villát is hasonlóan akarom, RTWD vagy U-turn. Szóval lehet hogy pl Thez fsr-je számomra jobb, mert kb ilyen 10 cm-t mozgó vázat néztem. Anthem meg 9, szóval nem ezen fog megbukni a dolog, de szólj ha mégis, mert nem való bele nagy vella.
2,6 taggal a váz ha jól emléxem (2007-es, fox taggal. 18-as)Tuti hogy pénzt kapsz Kalától ezért, tuti!
Kala: hány kiló akkor? Meg Manitou mi a tag benne? És igen 18' körül keresek.
Ha kell Kala gépe akkor siess.
Ahogy elment a scutum, én lecsapok a vázra.