ezt mondjuk még tudja több márka isEz nem akciós, ennyi volt az ára 2006ban. Én még ennél is olcsóbban vettem.
De megéri, mert ha eltöröd (nem lehetetlen), kapsz helyette egy újat.
eltörni meg persze bármit lehet
ezt mondjuk még tudja több márka isEz nem akciós, ennyi volt az ára 2006ban. Én még ennél is olcsóbban vettem.
De megéri, mert ha eltöröd (nem lehetetlen), kapsz helyette egy újat.
Ez nem akciós, ennyi volt az ára 2006ban. Én még ennél is olcsóbban vettem.http://www.bike-shop...8500_vaz__2006_
o viszont jo vetel lehet ha jo a meret
A sebesség mindent megold.
trekbõl max ha boltos hajlandó szétbontani...ismerve a márka ár/érték arányát erre én 0 esélyt látokHát elég drága.:/ És az ennél alacsonyabb szintû vázak kaphatóak? Mert nem nagyon látok sehol sem. pl 6000-es széria vagy esetleg a 8000.
Vagy más márka?
Hát elég drága.:/ És az ennél alacsonyabb szintû vázak kaphatóak? Mert nem nagyon látok sehol sem. pl 6000-es széria vagy esetleg a 8000.
legrosszabb esetben 5 év biztos van rá, de lehet élettartamos is.De vajon ez a kulon vazkent vasarolt cuccokra is igaz?
mert azt irjak h a kona kerekparok vazaira.....megallan is ilyet jatszott meg hogy ha kulon vettem akkor 3 helyett csak 1 ev gari....
mint újdonság :
"KONA GARANCIÁLIS IDÕTARTAM
Kona kerékpárok vázaira a 2009-es modellektõl élettartam garanciát vállalunk! "
5évmarad a caldera en azt hiszem.....remelem nem furdok be vele es kibirja amig nem lesz meg a keret egy ossztelosra
a megallannal csak jobb minosegu lehet....vagyis merem remelni
Jajj még valami, most a gari, hogy van konaeknal? 4ev?
hát tfs helyett inkább kona sztem. mekkora váz kéne? probikeban van egy két régebbi váz, 2007-esek is, hátha nátha. ha járok arra, lefotózhatom, hogy milyen fajták vannak és mennyiért.iagazabol nincsen tul sok keret, tehat meridalbol csak TFS lenne....
de annal lehet jobb egy Caldera
igen. ha ugyanannyi a két váz, akkor csak a festés más. amelyik tetszik.2009-es Kona Caldera nyeregcsove is 27,2-es?
sajna a 2008-asbol elfogyott a meret....vagy inkabb mar a Kula-t vegyem annyiert?
vagy esetleg Meridak kozott merjek nezegetni? Trail, Matts (TFS)