ui: gyerek bringa is jó lenne!

RAUH-Welt
B E G R I F F
'09De ez már az új? Villa nélkül is van? Alu is van?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Persze. Adjam el a házat?van S-es karbon epic-ünk
villával olcsón megszámitom
Na végig lett telefonálva az összes nagyker itthon és úgy néz ki, hogy az én méretemben egyedül normál Anthem és Kona Hei-Hei váz az elérhetõ.
Malinál Cannondale kérdésre egyenesen kiröhögtek bennünket.
Rendben, holnap mehetek?+ néztem ha 08-as vagy régebbi az még 27,2, utána 31,6
crw-nél több lóg ki a csõbõl mert alacsonzabb a váz, de hoszabb
de legfeljebb erre jársz. kipróbálod majd az én példányomat, elõbb útóbb már meglesz
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
+ néztem ha 08-as vagy régebbi az még 27,2, utána 31,6Igen, a Speeder v-fékes.
Úgy emlékszem, hogy 27,2-es a ny.csõ mérete, még TÕled vettem a Pazzaz-t anno a Probike-ban;) Elég bután néz ki a mostani váz is, ennél rövidebb nem kell
Igen, a Speeder v-fékes.nagyvonalakban geóban egyeznek a speederrel, illetve egész picit (5milivel azonos méretben) még rövidebbek
speeder v-fékes nem ?
akkor kéne váltanod ha road vázat vennél
viszont ha a speeder 31,6-os akkor a nyeregcsövet buknád a crosswaynél
-bele se akarok gondolni a menetkomfortjába egy ilyen eleve merevebb fajta aluváz , virsli gumi, 31,6-os csõ kombónak-
-=B.B.B.=-
nagyvonalakban geóban egyeznek a speederrel, illetve egész picit (5milivel azonos méretben) még rövidebbekAkkor a Merida road vázai felejtõsek szerinted? Mindenképpen azonos nyeregcsõ méretet szeretnék. Viszont akkor a fék része más...
Akkor a Merida road vázai felejtõsek szerinted? Mindenképpen azonos nyeregcsõ méretet szeretnék. Viszont akkor a fék része más...ja abban a témában is szenvedtem már egy sort régebben
az a baj hogy azokat minden gyár qrva rövidre csinálja
nézd meg a crossway-t van belõle merev villás
-=B.B.B.=-