lehet regi Giant Cadex, azok voltak ilyen alu-karbon konstrukciosak
És Neked mi a véleményed? Érdemes foglalkozni vele annak ellenére, hogy ilyen koros váz?
Nem értek a régi cuccokhoz, a carbon-hoz meg még inkább nem.

Köszi!
lehet regi Giant Cadex, azok voltak ilyen alu-karbon konstrukciosak
RAUH-Welt
B E G R I F F
lehet hogy regi TREK. de igazabol gyakorlatilag barmi lehet
RAUH-Welt
B E G R I F F
igen, hasonlóan szép...
Én 184 cm magas vagyok, 83 cm lábhosszal (talptól ülésig), és állítom, hogy ebbõl a tipusból a 20"-os váz sok lenne.
Viszont a helyedben nem vágnám el a kormányt.
Próbáld ki eredeti méretében (ha nem több 620 mm-tõl), és ha nagyon nem jó, akkor apró (1-1cm) vágással keresd a megfelelõ méretet.
Én meghagytam a RaceFace-t eredeti méretben, és nem bántam meg. A szélesebb fogás miatt a lejtõzés sokkal biztonságosabb (egyszerû fizika, lásd erõkar) ami mászáskor kicsit érdekes, de megszokható. A stucni OK.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Látom hasonló bringánk van. Te milyen magas vagy?
Én egyelõre egy 110mm/10°-os stucnival fogok próbálkozni. Van másik kormány is, csak ha azt a mostani egyenessel azonos szélességûre vágnám (550mm), akkor a hajlítás miatt már a markolat + fék- és váltókarok sem férnének el.
SEGITSÉÉÉG!!!!!
szeretnék vásárolni egy fél biciklit Canadábol és érdekelne hogy vane ojan ember aki esetleg csinált má ijet hogy hogyan lenne a legolcsobb a posta meg ijenek lécci aki jártas ebben az irjon privit (az eladóval má levelezek)
Nekem a váz hosszával volt a bajom, és egyúttal megemeltem a kormánypozíciót is.
konkrétabban:
100-as stucni helyett 110, és +6 fok helyett +7 fokos, valamint egyenes kormány helyett riser.
Eredmény:
Egészen más érzés a két felépítés. Kicsit távolabb és magasabbra került a kormány, ezáltal mászni is és lejtõzni is jobb vele.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
SEGITSÉÉÉG!!!!!
szeretnék vásárolni egy fél biciklit Canadábol és érdekelne hogy vane ojan ember aki esetleg csinált má ijet hogy hogyan lenne a legolcsobb a posta meg ijenek lécci aki jártas ebben az irjon privit (az eladóval má levelezek)
Lejtõzéseknél kicsit alacsonynak érzem a bringa elejét. A keró egy M-es Giant Trance, 120-as telóval, 105 mm-es, +7°-os stucnival, egyenes kormánnyal.
Pár centit emelnék rajta, de ezt csak egy meredekebb stucnival, vagy egy hajlított kormánnyal tudnám elérni (a teló nyaka méretre vágva).
A kétféleképpen elért emelés között van különbség a kormányzásra kifejtett hatásban?
töltsd fel ide pl.: Képfeltöltés.hu
szerk.: nekem se meló
szerintem ha irsz zOrg-nak akkor elõrébb veszi a listába, folyamatosan tölti fel a cikkeket, idõben visszafelé.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Sziasztok.
A 2004 jan-feb bikemag-ban volt egy olyan cikk ami a hydroforming eljárásról szól és darabokra vágtak benne egy Merida Hfs vázat.
Kérdésem az lenne hogy valahol elérhetõ- e ez a cikk, illetve ha nem akkor valaki elérhetõvé tudná tenni a részemre akinek megvan ez a lapszám?
Hihetetlenül boldog lennék!
A sebesség mindent megold.
Trance
tud segíteni vki? leesett a bicomrol a lánc, ami megkaristolta a karbon vázat a pedál melletti résznél, elég mélyen
hol tudják ezt helyre hozni és kb milye árban és gáz ha ezzel én így tekerek?
köszi elõre is