Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere
Indította
zOrg
, 2006. január 10. 04:39
Írta 2006. január 21. - 00:39
Mennyi pénzt szánnál rá mert mindenkinek mást jelent az olcsó..
Érdemes egyébként használt gépben gondolkodni mert újként tényleg jó, használható gépet "olcsón" semmiképp sem kapsz.
Érdemes egyébként használt gépben gondolkodni mert újként tényleg jó, használható gépet "olcsón" semmiképp sem kapsz.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Írta 2006. január 21. - 00:38
magellan px fs? használtan kapsz olcsón.. akkor már.
a deneb ránézésre eléggé el van szúrva.. magas, rövid, hülye fejcsõszög...
de van még rengeteg bár nem épp olcsó.
a deneb ránézésre eléggé el van szúrva.. magas, rövid, hülye fejcsõszög...
de van még rengeteg bár nem épp olcsó.
Írta 2006. január 21. - 00:28
Es ebben a kategoriaban van "olcso" vaz?
A Magellan Deneb milyen?
A Magellan Deneb milyen?
Merida CX500
Írta 2006. január 21. - 00:24
Mondom, akármi amit szeretnél és lehet rá váltót tenni, persze igazán enduro és fr gépeket érdemes tekerni de a határ a csillagos ég, kinézni nem fognak sehonnan:)
Írta 2006. január 21. - 00:23
Írta 2006. január 21. - 00:22
Arra gondoltam én is. Szóval nem rombolóra szeretnék három tányért. Szeretnék felfele is tekerni, de lefele szeretnék igazán.
Merida CX500
Írta 2006. január 21. - 00:08
Az hogy érdemes relatív, mert a demo9-re is lehet elsõváltót tenni, de leginkább arra érdemes tenni amit tekerni is szeretnél felfelé.
Írta 2006. január 21. - 00:06
Melyik a legnagyobb rugóúttal rendelkezõ váz, amire esetleg még érdemes kistányért rakni elõre? Az endúró kategóriás gépekre szoktak még rakni?
Merida CX500
Írta 2006. január 20. - 15:50
peatey 16 kilós gépe már akkor is 223-nak matricázott 224-bõl és levegõs boxxerbõl állt 
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. január 20. - 15:16
Steave Peat 223ja volt 16 kg. na most a 224már 400gmmal könnyebb+levegõs boxxi===>igen könnyû bicikli, de már mindegy mert sántacruzzal megy....
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe
Írta 2006. január 20. - 13:41
kikérem magamnak! nem vagyok súlymániás. jól sikerült a bringa, és nagyképûen büszke vagyok/voltam rá
Írta 2006. január 20. - 13:02
Acél: a cikket én írtam, és én kis gép alatt a 13-15 cm-t értettem, mint a polarFS vagy a dobogós AC-k, de dh gépnél a 18 kg már tényleg nem rossz súly. A vk gépek vannak +/-17 körül. Persze én nem vagyok annyira maximalista és súlymániás mint Rocsi.
Tokodon a dobogón elitben és profiban is volt kisgép, meg dh tank is, tehát tényleg inkább a versenyzõ számított, de azért az a pálya nem igényel nagy rugóutat és igazi dhgépet.
Tokodon a dobogón elitben és profiban is volt kisgép, meg dh tank is, tehát tényleg inkább a versenyzõ számított, de azért az a pálya nem igényel nagy rugóutat és igazi dhgépet.
Írta 2006. január 20. - 09:56
Nem akarok izé lenni de nem azért lehet mert a vega azért mégsem annyira jó?
Persze számít a gép súlya meg tokod ami a pro dh arcoknak cc pálya, de aki tud az nem fog kétségbeesni egy 20 kilós géptõl, és mogyi nem egyszálbél gyerek akinek minden gramm számít mert egy súlyban van a biciklijével:)
jólbeszélsz!
egyébként vega rulez!!:cheers:
Írta 2006. január 20. - 09:40
nekem spec tetszett a vega. nem is a súly miatt,hanem inkább a rövidebb rugóút és hatékonyabb tekerhetõség szól a gemini mellett.
Írta 2006. január 20. - 09:35
Nem akarok izé lenni de nem azért lehet mert a vega azért mégsem annyira jó?
Persze számít a gép súlya meg tokod ami a pro dh arcoknak cc pálya, de aki tud az nem fog kétségbeesni egy 20 kilós géptõl, és mogyi nem egyszálbél gyerek akinek minden gramm számít mert egy súlyban van a biciklijével:)
Írta 2006. január 20. - 09:32
igazad van,én meg azt akartam mondani,hogy ha misi gyakorolt is volna,akkor súlyosabb különbség lett volna köztük. igaz,hogy a somogyi akkor is második lett volna.
de pl én mentem már tokodon vegával is,meg geminivel is, és utóbbi sokkal hatékonyabb volt. bár a versenyig egyikkel sem jutottam el:)
de pl én mentem már tokodon vegával is,meg geminivel is, és utóbbi sokkal hatékonyabb volt. bár a versenyig egyikkel sem jutottam el:)
Írta 2006. január 20. - 09:25
rocsi: azért hasonlítottam össez misit meg mogyit, mert szerintem többek között õk azok akik tudnak is bringázni magyarországon. és az egyik kvázi cc-géppel a másik meg tankkal ment, minimális idõkülönbséggel. innentõl kezdve nagyjából mindegy mivel indulsz tokodon.
Írta 2006. január 20. - 09:20
Írta 2006. január 20. - 09:15
A profi nyomvonalon azért sokat segített egy hosszútas rendszer, bár merevvel meg végig lehetett pattogni a sziklák tetején.
én mondjuk merevvel nem vállaltam volna be azt szakaszt, mert beszari vagyok, de a vegával simán ment.
Mondjuk megfontolandó, hogy érdemes e a pálya további részén cipelni a többlet sújt amit egy nagy gép képvisel a kicsikkel szemben, vagy bevállalni a kövest kicsivel.
hobbiban meg 14 cm simán elég lehetett.
én mondjuk merevvel nem vállaltam volna be azt szakaszt, mert beszari vagyok, de a vegával simán ment.
Mondjuk megfontolandó, hogy érdemes e a pálya további részén cipelni a többlet sújt amit egy nagy gép képvisel a kicsikkel szemben, vagy bevállalni a kövest kicsivel.
hobbiban meg 14 cm simán elég lehetett.
Írta 2006. január 20. - 09:09
azt azért hozzátenném,hogy a misi csak egyszer jött le elõtte a pályán a többiek meg két napig gyakoroltak. bár ez nem feltétlenül bringakérdés.inkább rider.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére