anélkül hogy kisebbíteném az óriás érdemeit, hány maestros bringát is próbáltunk már ? mert tényleg néhány száz kilcsis póba után kezdjük el magasztalni (vagy fikázni) sztem
látom egyezik az izlésünktavalyi ID volt szép (anodizált narancs vagy bordó, na azok szépek voltak
)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
nem kona, horst-linkesszép kona!
mikor lesz már saját ilyesmid?
én azt tudom, hogy a másik jelölt. de mivel jelen pillanatban embertelen drága ...
viszont a sima enduorba ugye 222-es tag megy. a 5 element air meg csak 60-at moccan a bikmakk teszt szerint. na most ha a sima enduroba 222/2,75-ös tagot rakunk akkor kapunk egy sx trailt? vagy van valami más is különbség is köztük? :chin: mindenestre ezzel a modosítással akkor elvileg tudná a 150-et mozgó enduro a 165-öt?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
igen, az ha szájjal akkor blowjob, ha kézzel akkor értelemszerûen ...az blowjob amire gondolsz
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
RAUH-Welt
B E G R I F F