Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11007 hozzászólás a témában

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

tavalyi ID volt szép (anodizált narancs vagy bordó, na azok szépek voltak :) )

látom egyezik az izlésünk :D
de azért kell tömeggyártó vázát venni, mert ha adnak az innovációra (giant, specialized) akkor ugyanannyiért sokkal jobb vázat veszel mint egy "elit" márkából.
ez persze csak kevés esetben igaz, hiszen a tömeggyártók nagy része nem igazán innovál...

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

szép kona!
mikor lesz már saját ilyesmid?:)

nem kona, horst-linkes :) (ha jól látom szemüveg nélkül)

amúgy a linkplatben az a karbon merevítõcsõ, elég parasztvakítás jelleg...csakhogy 2300 dezsõért fikázhassak valamit.....ja és a színe se teccik...tavalyi ID volt szép (anodizált narancs vagy bordó, na azok szépek voltak :) ) epiphan is olyan foltos kék mint a bca eclipsem volt....ááá nincs izlésük...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Rajta vagyok a kérdésen. Amennyiben rábólint a kincstár, indul a mandula. Iljiccsel már mindent megbeszéltem (méret szín, kiegészítõk), és már keresi nekem a paripát. Ha mondom neki, hogy GO!!!, akkor rendeli is.

KONA a KIRÁLY!!!:D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
szép kona!;)
mikor lesz már saját ilyesmid?:)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Berakok egy kíváló long trail AM vázat, melyre Iljics barátom hívta fel a figyelmemet. Ha nem lenne Turner, én ezt választanám:
Érdemes a linket is megnézni, mert feketében ütõsebb:
http://www.ellsworth...oment/index.cfm

Csak az ára:scared: !!!

Feltöltött kép

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
A VPP-nek miért kell kevesebb SAG?

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.228 hozzászólás

én azt tudom, hogy a másik jelölt. de mivel jelen pillanatban embertelen drága ... :rolleyes: viszont a sima enduorba ugye 222-es tag megy. a 5 element air meg csak 60-at moccan a bikmakk teszt szerint. na most ha a sima enduroba 222/2,75-ös tagot rakunk akkor kapunk egy sx trailt? vagy van valami más is különbség is köztük? :chin: mindenestre ezzel a modosítással akkor elvileg tudná a 150-et mozgó enduro a 165-öt?

Az SX-be nagyobb a tag is, nem?
Igen (honlap): 8,75"x2,5" helyett 9,00"x2,75"
Így akarták biztosítani gondolom, hogy ne változzon az áttételi arány, maradjon ugyanolyan a mozgás. Azaz valószínû, hogy a tag elsõ 3szög felöli oldalán lévõ kis közdarab más formájú. Képen láttam csak a vázat, élõben nem.
De 150mm hova nem elég? :) Fõleg, hogy én sokkal többnek éreztem olyan géprõl átülve ami szintén ennyit mozgott, csak nem éppen ÍGY...
Like a rock...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
nekem is a fõ jelöltem lett volna amig meg nem tudtam az árát...
egy darb volt ami Berrecloth vagy hogy írják annak az átoknak a nevét signature lett volna..
hm...
abszolut jó választás itthonra

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
És nincs valami más forrás ahol kapható lenne?

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
én azt tudom, hogy a másik jelölt. de mivel jelen pillanatban embertelen drága ... :rolleyes: viszont a sima enduorba ugye 222-es tag megy. a 5 element air meg csak 60-at moccan a bikmakk teszt szerint. na most ha a sima enduroba 222/2,75-ös tagot rakunk akkor kapunk egy sx trailt? vagy van valami más is különbség is köztük? :chin: mindenestre ezzel a modosítással akkor elvileg tudná a 150-et mozgó enduro a 165-öt?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

az blowjob amire gondolsz

igen, az ha szájjal akkor blowjob, ha kézzel akkor értelemszerûen ... :D
jujj, 18+ és offtopic naggyon!
pfuj

sxtrail: embertelen jó freeride gép. ha lehetne 3 biciklim, akkor az lenne az egyik. http://www.specializ...trail/sx_trail/

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Tudnátok nekem valamit írni a Speci Sx trail bicójáról? Mire is való pontosan?. Súlyadat stb, ár (váz, komplett)?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
az megint más:D:D

ejj ez a mai fiatalág....!

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
az blowjob amire gondolsz

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
szép.
csak ugye tudod mit(is) hivnak handjob-nak? :D
[dig biztos tudni fogja!! :D]

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hu ez nagyon szep. es bar nekem maniam a R853, azert a columbus csoszett is elegge ottvan a szeren. De azt ugye vagod, hogy ez nem teljesen verseny CC gep, inkabb kicsit trail-enduro dolog. Mostanaban divat lett kicsit strapabirobb merevvazas gepeket epiteni korrekt kerekszettel, 5"+ mozgo teloval. Ami szerintem nem egy rossz dolog. Csak en pl tul kenyelmes vagyok ahhoz, hogy feladjam a hatso rugozast... :matrix:
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

sajtosp

sajtosp

vendég

• fórumtag
  • 200 hozzászólás
És ehhez mit szóltok:

http://www.covebike.com/handjob.html

480euro DHL-lel

SP

Mr.Downhill

Mr.Downhill

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
csak hogy kötözködjek:
ugyan azon terhelés alatt azért egy X többet bír mint egy Y
szal érted :D
-> ALIAS KLEMENT

!!:: Az én Feleségem(update) ::!! :D !!:: és sex közben ::!!

*A tipikus trógerbringás* * HAZÁM! HAZÁM! TE MINDENEM!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
ádám, te tudsz bringázni, szerintem megveheted.

dig: kereszfater rulez!

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Hát egyik oldal mellett sem erõsített meg. Vlakinek törik, valakinek semmi baja nem volt vele. Segítség!:(

A világon minden törik.
A gemini is a supreme is a banshee scream is.
Azt vegyél ami tetszik!:)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.