kona pedig van 29ért:) de azért itt ütnek

köszönöm a válaszokat, még gondolkozom ugyis, valszeg serpens lesz végül.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
A fejcsõszög állítás mûködése még nem tiszta, ergo nem tudom, ez a képesség megmaradna-e új bélés gyártása esetén (hagyományos csapihoz...a CKhoz) no meg a bélésnek igazán kemény anyag kell h ne nyúljon ki a fejcsõ.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
nekem egy olyan cikk él az emlékezetemben, ahol direkt kihangsúlyozták, hogy NEM dirt váz, hanem nehezebb embernek való és azé izé hozé..
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
amúgy a csövek vastagságától nem kéne hajlania, lásd a speckóm ami papírcsõvekbõl van és a sz@rt kirázza az emberbõl olyan merev....(azér is adom el)
vagy ippeg tudnék mondani más márkát aminek a 04-es vázait itt ott most kb magellan árban lehet kapni......csak azt mondanák elfogult vagyok....
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
mikor legutóbb voltam bent még fel voltak lógatva....ja nem 2 komplett bringa volt asszem összerakva.....vmi nekem nem tetszett bennük, de már nem emléxem mi....2002 körül
ott annyi bibi van h ha yól emléxem a cikk nem lenne segítség ha meg is találnám a Zújságot mert õ 1.5-ös vázat eszkábált belõle új fejcsõ beépítésével, engem meg a gyári érdekel, no meg esetleg vmi súlyadat/geo, stb
bár az is lehet h már nincs is abból a vázból, a Mali honlap nem a legmegbízhatóbbak közé tartozik
hoss az a dagik alá tervezett valami, amit a bikemagban dirt bicónak teszteltek régebben, ezúton is gratulálnék a tisztelt szerkesztõségnek
a tesztre nem emléxem,,,,de aki full cc-geóval szeret dörtölni hát egészségére....az hogy kb ugyanaból a csõszettbõl van mint a coiler, az meg azért van mert tényleg 120+ra van szánva.....ja, al nem üti a mázsát, de nincs is pálcika súlyban
vele lehetne modellezni egy felnõtt embert meg a terheléseket:)
ha le van olcsózva a kona akkor persze
hoss az a dagik alá tervezett valami, amit a bikemagban dirt bicónak teszteltek régebben, ezúton is gratulálnék a tisztelt szerkesztõségnek