Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11007 hozzászólás a témában

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ahhoz olyan hátsóagy is kell, nem?
a floater tipikusan egy olyan dolog, ami miatt cipelnék 200g súlytöbbletet egy 13 kilós össztelóson is. ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

ptom19

ptom19

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
a bilincses verziot brake therapy-nak hivjak es igen vicces ara van...multkor nezegettem a weylessre de gyorsan elment tole a kedvem. Nyaron megprobalok valami okosat kitalalni hogy rahergeljek egy ilyen floatert.
I wish that I could fly, why do I even try when everything I’ve ever known is kissing me goodbye.
I wish that I could fly, I’d take you there with me across the sky, beneath the veil, we all want to be free!
wannabe...

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Oldalirányba is mozognia kell, mondjuk nem tudom hogy a konának mennyire jó minõségû a csapágyazása, de valamennyire kell oldalra is mozognia, mert a lengõkar is csavarodik mindegyik biciklin.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
oldalirányba gondoltam. mondjuk ennek nagy sebességnél úgysincs sok jelentõsége, lassan meg max belebújik egy kisegér és elkezd cincogni.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Ide oda mozognia kell azért floating brake, de nem tûnt gyengébbnek a hátsófék mint akármelyik régi bringámon.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
hát konán megnézve az egészet elég durván kolbászolt ide oda:) de hogy ez milyen hatással van a fékerõre, az már egy igencsak jó kérdés, kiváncsi lennék rá énis.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Fiúkák, azzal tisztában voltam, h a váz mozgására hogy hat, párszor átbeszéltük.
Konkrétan az érdekelt volna h vajh a fékérzés mennyiben lehet más a linkelt Gemini 1ik v másik fékfelfogatását használva.
Ergo, h a brake therapy visz-e bele rugalmasságot, akármit.
Nem tudom, érthetõ-e :D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Az a lényege hogy mindig szépen mozog.
Ennyi.

Mr.Downhill

Mr.Downhill

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
nekem most FSR van, azon kívül h szépen mozog, nem érzek olyan nagy különbséget h nem keményedik fel fékezéskor, szal valami nagy áttörést vártam h majd biztos lehet érezni valamit....majd versenyen talán
-> ALIAS KLEMENT

!!:: Az én Feleségem(update) ::!! :D !!:: és sex közben ::!!

*A tipikus trógerbringás* * HAZÁM! HAZÁM! TE MINDENEM!

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Nem elvileg, tényleg változik, csak nem igazából nem olyan, hogy wow gec, most mûködik a floater, hanem csak jobb picivel, majd a tündér elejére leszek kiváncsi hogy ott érzhetõ e.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a floatertol nem a fekezes erzese valtozik, hanem a rugozase. [elvileg]. aztan persze lehet, hogy egy szrul megcsinalt tarcsafekszemes vazra raraksz egy ilyen PM-es csudat, es javul a teljesitmenye. nem elkepzelhetetlen.

kíváncsi vagyok a fékérzés mennyiben változik

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Hát én nem gemini kontra gemini floatert ismerek, hanem pld marin vagy sinister kontra gemini floaterrel és ugye a niki ami szinten nem keményedik fel.
És azt kell hogy mondanom hogy nem fog feltûnni, bár most még erõsen tél van és a hóban nem mozog ki sok dolgot a gép, mert sima a pálya, de lépcsõn nagyon jól meg tudtam különböztetni.Ha satufékkel mész rajta, akkor nagyon akadozva megy ami felkeményedik, a floateres és fsr-es gépek meg szépen mozognak akkoris.
Kb ennyi, jó ha van, de nem halsz bele ha nincs:)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
szvsz a mono-s megoldás szebb, bár icipicit sérülékenyebb is le7
kíváncsi vagyok a fékérzés mennyiben változik

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
A floatert lehet ám külön is kapni, ilyen bilincses megoldással.
De mindenre meg lehet csinálni ez tény.
Pld itt ez a gemini ami fr de vett rá a gyerek floatert.

Feltöltött kép

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
azon filózom h ilyen floatert akkor elég sok vázra lehetne még csinálni...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Ez milyen lengõkar?Mert csõtengelyes, de a DH lengõkarján, nincs féktárcsaszem, csak floaterrel mûködik.

nem is tudtam hogy van PM-es floater. josag :D

fonokom most kap egy ilyen orbea almat csak 29-esben, tesztelni. Orbea forgalmazok vagyunk, joban van a spanyolokkal. :matrix:

majd nyomok rola kepet, sztem benne van a top2 legszebb vaz amit valaha csinaltak-ban.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
04 Gemini 2000

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Ez milyen lengõkar?Mert csõtengelyes, de a DH lengõkarján, nincs féktárcsaszem, csak floaterrel mûködik.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
van neki topikja, használd. köszi

Feltöltött kép

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
MTBR-hez regelni kell, úgyhogy ha tudod töltsd fel valahová a képet.
A másik meg régi álom volt még a disorder2-ben, picit retro de jó;)