Jelentkezz be Regisztrálj

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere
Posted 2006. March 02. - 04:40

Régen pár Wheeler váz egész egyszerûen megegyezett a Mali kígyós vázaival, amik olcsó best buy allround kategóriát képviseltek, és kellemesen sok anyagot tartalmaztak hogy idõtálló társat jelentsenek egy alsó-középkategóriás gépet keresõ ember számára.
Az integrált fejcsapágyat leszámítva nem lenne ellenvetésem, nem értem, pár gyártó miért erõlteti ezt annyira; a WASP2-es pl. az egyik legfinomabb váz lenne a Malinál a WASP1 után,ha ezt az egy dolgot nem tették volna bele...
Bár franc tudja, egy ideig megint integráltat használok én is, remélem nem lesz gond vele.
Posted 2006. February 28. - 22:48

vszinû nem sok forumózónak van ilyenje....ránézésre egy átlagos jó cc-váz, (mivel a geo táblázatnem nyilik meg a site-on) vszinû jó minõséggel is, - legalábbis akit ismerek w tulajt + van elégedve. arra vigyázz jó méretet vegyél- és használd egészségggel sokáig...Te tudod milyen árban tudsz hozzájutni....s az +éri e NekedSziasztok, pár szólással visszább feltettem egy kérdést, de nem nagyon kaptam semmit rá.
Felvetném még egyszer egy utolsó próbálkozás erejéig.
Szerettem volna véleményeket hallani a következõ vázról, ha esetleg valakinek van/volt tapasztalata vele:
Wheeler Pro4.9 ALU 2005 :confused:
Felhasználás: Hobbi tekerések, mátrás túrák, semmi komoly fizikai igénybevétel, ha minden igaz egy RockShox REBA '05 levegõs villával párosítva.
Ha nem kapok választ letudottnak veszem a dolgot.
Elõre is köszönöm!
edit : druszám +elõzõtt
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2006. February 28. - 22:39

Nem igazán tolonganak a Wheeler tulajok itt a Fórumon. Saját véleményem - és tudom, hogy Rob is így vélekedik - szerint itthon eléggé alulértékelt márka. Megbízható, az általad megjelölt felhasználásra tökéletesen megfelelõ lesz.Sziasztok, pár szólással visszább feltettem egy kérdést, de nem nagyon kaptam semmit rá.
Szerettem volna véleményeket hallani a következõ vázról, ha esetleg valakinek van/volt tapasztalata vele:
Felhasználás: Hobbi tekerések, mátrás túrák, semmi komoly fizikai igénybevétel, ha minden igaz egy RockShox REBA '05 levegõs villával párosítva.
Elõre is köszönöm!
Posted 2006. February 28. - 22:26

Elõre is köszönöm!
Posted 2006. February 28. - 09:45

Ha minden jól megy, akkor már csak pár napig! Hi-hi!
Ahogy így visszagondolok a Coilremre, szerintem nincs hely a tolórúdnak: alul túl lelóg a láncvilla, fent túl szûk, ill. a fõ bibi, hogy normál méretû a sarutávolság, tehát nem tudod a tengelyre rögzíteni a floatert. Bár sufnituninggal biztos ki lehet agyalni valamit.
Köszi! Én is sufnituningra tippeltem, mint lehetséges megoldás... inkább nem piszkálom.
Posted 2006. February 28. - 08:45

Posted 2006. February 27. - 18:38

én nem drágának tartom, inkább kicsit nehéznek, vagy jobb - angol - szóval élve "overbuilt"-nek
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2006. February 27. - 16:11

Posted 2006. February 27. - 16:09

Ádám: szerintem tutira jól jártál vele. a színe is szebb...
Posted 2006. February 27. - 16:08

Posted 2006. February 27. - 16:05

Posted 2006. February 27. - 15:59

Egyértelmûen okosabb viszont már csak a csere után leszek, ami remélem ezen a héten már megtörténik, és majd tudatom veletek, hogy a fenti feltételek mellett érdemes-e egy használt supreme-t új DHI-re cserélni.
Annyi haszna már tuti van, hogy ettõl fogva Dig, Zolle, Thez, Málna...stb. konaszemita urak is hajlandóak lesznek majd mutatkozni velem.

Posted 2006. February 27. - 14:42

Posted 2006. February 27. - 14:38

Ahogy így visszagondolok a Coilremre, szerintem nincs hely a tolórúdnak: alul túl lelóg a láncvilla, fent túl szûk, ill. a fõ bibi, hogy normál méretû a sarutávolság, tehát nem tudod a tengelyre rögzíteni a floatert. Bár sufnituninggal biztos ki lehet agyalni valamit.
Posted 2006. February 27. - 13:57

Posted 2006. February 27. - 13:50

Posted 2006. February 27. - 13:43

Általában speciális agy kell. A Konán van egy bõ fél centis holtjátéka, ennek ellenére stau a fék, tehát menet közben semmi nem érzõdik a kotyogásból. A puklis terepen viszont nagyonis érezhetõ az áldásos mûködése. Félek is kicsit, hogy milyen lesz nélkülözni a DHI-n.
A Stab Supreme-re gondolsz? Vagy fabrikáltál egy másikra (esetleg Coilerre)?
Érdemes megpróbálni ezzel tuningolni egy Coilert? (lassan összeáll az enyém)
Csak kiváncsi vagyok; nekem biztos jó lesz anélkül is...
Posted 2006. February 27. - 12:10

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2006. February 27. - 11:54

Posted 2006. February 27. - 11:07