Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere
Posted 2006. March 04. - 01:17
Posted 2006. March 03. - 21:38
Posted 2006. March 03. - 21:22
Posted 2006. March 03. - 21:21
én próbálnék szerezni 2003-mas polarix vázat, nagyon kiforrott valami. persze csak az esetben, ha nincs leharcolva.
vagy megvárnám, milyenek lesznek 2006-ra, állitólag 3 féle van (az egyik singlespeed, ha az is jó, akkor azonnal repülj rá, mert egy eszméletlen jó kis váz)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2006. March 03. - 21:17
Posted 2006. March 03. - 20:22
Posted 2006. March 03. - 19:49
a felsoroltakkal minddel jól jársz. ha van lehetõséged, ujat vegyél, 45 ezer már nem kis pénz egy merev vázért.sziasztok!
tusnátok segíteni,hogy max 45ezerért milyen vázat vegyek street-re?nézem 2005-ös kona scrap,shred vázat,vagy 2006-os magellán polar-x superman?vagy Biria Dual Pro Limited Edition(bikediszkonton láttam elõször,milyen váz ez?tud valaki véleményt mondani róla?)jah úgy tûnik egy 2005-ös marzo dj3-assal fogom használni vázat,valaki mondjon okosat,hogy milyen vázat vegyek,konák tetszenek,de az nem gáz,hogy 3éve szinte semit nem változott a váz?vagy eleve annyira jó volt már régen is,hogy még mindig megfelel?elõre is köszi a segítséget.sziasztok!
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2006. March 03. - 17:50
Valaki !!!!!!!!!!
Mi a véleményetek a Magellan polaris vázról ??????? Valaki tud róla valamit ?
Írjatok!!!!!!!!!!!!!
Köszi !!!!!!
Hello!
én ilyen vázat (polaris 16" 2005) nyúzok már egy éve, és eddig semmi bajom nem volt vele. ez a leg jobb mindenes véz a kategóriájában. árérték aránya is nagyon jó. Könnyû de mégis erõs. CC-re kiválló, és még kezdõ dirt-re is jó lehet. Vegyél ilyet, nem fogod megbánni. Kép, az aláírásomban van (my bike)
ha még kell kép, info, vegyél föl msn-re!
Posted 2006. March 03. - 17:39
tusnátok segíteni,hogy max 45ezerért milyen vázat vegyek street-re?nézem 2005-ös kona scrap,shred vázat,vagy 2006-os magellán polar-x superman?vagy Biria Dual Pro Limited Edition(bikediszkonton láttam elõször,milyen váz ez?tud valaki véleményt mondani róla?)jah úgy tûnik egy 2005-ös marzo dj3-assal fogom használni vázat,valaki mondjon okosat,hogy milyen vázat vegyek,konák tetszenek,de az nem gáz,hogy 3éve szinte semit nem változott a váz?vagy eleve annyira jó volt már régen is,hogy még mindig megfelel?elõre is köszi a segítséget.sziasztok!
vendég_qnba_*
Posted 2006. March 03. - 17:28
Mi a véleményetek a Magellan polaris vázról ??????? Valaki tud róla valamit ?
Írjatok!!!!!!!!!!!!!
Köszi !!!!!!
Posted 2006. March 03. - 15:42
34 et mondanék de csak a szarabbik sublert találtam meg szal inkább várj még egy licitetHa vki le tudná nekem pontosan mérni
hogy egy hagyományos váz fejcsövének (amibe kcsapi megy) mekkora a belsõ átmérõje
azt megköszönném...
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2006. March 03. - 13:32
hogy egy hagyományos váz fejcsövének (amibe kcsapi megy) mekkora a belsõ átmérõje
azt megköszönném...
Posted 2006. March 02. - 15:00
Korábban írtad a Supremet is - szerintem a 135mmes Ringlé agy a vége nélkül ugyanúgy megengedi a floater használatát (megnéztem, igen (lehet lesz floater a Stinky-n )).Zsoló: én ott a Coilerrõl beszéltem. Azt már nem lehet hova szûkíteni.
Az más kérdés, hogy a lánc- illetve támvillától el lehet e vezetni.
Posted 2006. March 02. - 14:38
Posted 2006. March 02. - 12:17
De a C-Dale honlapon is fent van hogy a segge 150 széles, de 135-ös agy kell bele a floater miatt.
edit: lemértem gyorsan, és 150 a papucsok távolsága.
Posted 2006. March 02. - 12:12
Posted 2006. March 02. - 12:05
A Supremenek teljesen szabványos 150mmes hátulja van és a hozzá adott Ringlé agy is teljesen szabványos 150mmes hátsóagy....a fõ bibi, hogy normál méretû a sarutávolság, tehát nem tudod a tengelyre rögzíteni a floatert. Bár sufnituninggal biztos ki lehet agyalni valamit.
Egyszerûen le lehet szedni a végét (ott lesz a mellé adott kis kartondobozban) hogy felférjen a floater.
(Sztem a Gemininél is ugyanez lesz a helyzet.)
Posted 2006. March 02. - 04:40
Régen pár Wheeler váz egész egyszerûen megegyezett a Mali kígyós vázaival, amik olcsó best buy allround kategóriát képviseltek, és kellemesen sok anyagot tartalmaztak hogy idõtálló társat jelentsenek egy alsó-középkategóriás gépet keresõ ember számára.
Az integrált fejcsapágyat leszámítva nem lenne ellenvetésem, nem értem, pár gyártó miért erõlteti ezt annyira; a WASP2-es pl. az egyik legfinomabb váz lenne a Malinál a WASP1 után,ha ezt az egy dolgot nem tették volna bele...
Bár franc tudja, egy ideig megint integráltat használok én is, remélem nem lesz gond vele.
Posted 2006. February 28. - 22:48
vszinû nem sok forumózónak van ilyenje....ránézésre egy átlagos jó cc-váz, (mivel a geo táblázatnem nyilik meg a site-on) vszinû jó minõséggel is, - legalábbis akit ismerek w tulajt + van elégedve. arra vigyázz jó méretet vegyél- és használd egészségggel sokáig...Te tudod milyen árban tudsz hozzájutni....s az +éri e NekedSziasztok, pár szólással visszább feltettem egy kérdést, de nem nagyon kaptam semmit rá.
Felvetném még egyszer egy utolsó próbálkozás erejéig.
Szerettem volna véleményeket hallani a következõ vázról, ha esetleg valakinek van/volt tapasztalata vele:
Wheeler Pro4.9 ALU 2005 :confused:
Felhasználás: Hobbi tekerések, mátrás túrák, semmi komoly fizikai igénybevétel, ha minden igaz egy RockShox REBA '05 levegõs villával párosítva.
Ha nem kapok választ letudottnak veszem a dolgot.
Elõre is köszönöm!
edit : druszám +elõzõtt
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2006. February 28. - 22:39
Nem igazán tolonganak a Wheeler tulajok itt a Fórumon. Saját véleményem - és tudom, hogy Rob is így vélekedik - szerint itthon eléggé alulértékelt márka. Megbízható, az általad megjelölt felhasználásra tökéletesen megfelelõ lesz.Sziasztok, pár szólással visszább feltettem egy kérdést, de nem nagyon kaptam semmit rá.
Felvetném még egyszer egy utolsó próbálkozás erejéig.
Szerettem volna véleményeket hallani a következõ vázról, ha esetleg valakinek van/volt tapasztalata vele:
Wheeler Pro4.9 ALU 2005 :confused:
Felhasználás: Hobbi tekerések, mátrás túrák, semmi komoly fizikai igénybevétel, ha minden igaz egy RockShox REBA '05 levegõs villával párosítva.
Ha nem kapok választ letudottnak veszem a dolgot.
Elõre is köszönöm!