Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere
Írta 2006. május 21. - 18:06
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. május 21. - 17:37
szerintetek? jobbezígy?
http://photos.nsmb.c...0/0/5/demo8.jpg
boccs havoltmár valahol
Demo 7
Demo 8
2007 edisön
*A tipikus trógerbringás* * HAZÁM! HAZÁM! TE MINDENEM!
Írta 2006. május 21. - 10:33
Írta 2006. május 21. - 10:00
Írta 2006. május 21. - 01:29
az érzelmek megfizethetetlenek. a legendák is. itt ugyanaz a szitu. vagy konfekcióöltöny kontra szabósági.. a példák sora végeláthatatlan.
Az EGYIK legjobbat írtam, nem a legjobbat, mert valószínûleg van jobb is. Régen Salsa vázakat építettek, szerintem nem csak a fémpor ragadt rájuk. Az összes vázuknak 100%-os az értékelése...én a "legjobb" jelzõt kérdõjelezem csak meg mindig.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2006. május 21. - 01:27
tudom, és nem is tagadom, ez így van. én a "legjobb" jelzõt kérdõjelezem csak meg mindig.ugyan thez, az érzelmek megfizethetetlenek. a legendák is.
miért vesz valaki maybach-ot vagy bentley-t, mikor egy a8-as is tudja mindazt? itt ugyanaz a szitu. vagy konfekcióöltöny kontra szabósági.. a példák sora végeláthatatlan.
a legdrágább, legszebb(ez szubjektív) leghíresebb stb jelzõket simán birtokolhatja, de a legjobb jelzõt nem érdemes szinte semmire sem ráaggatni.
Írta 2006. május 21. - 01:22
miért vesz valaki maybach-ot vagy bentley-t, mikor egy a8-as is tudja mindazt? itt ugyanaz a szitu. vagy konfekcióöltöny kontra szabósági.. a példák sora végeláthatatlan.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. május 21. - 01:14
Írta 2006. május 21. - 01:04
Szerintem elég jó lehet, ha nem írnak róla rosszat. A másik csekély részlet, hogy az egyik vázépítõ magyar.miben jobb bármely más hasonló kategóriás, ám akár fele ennyibe sem kerülõ ugyanilyen váztól?
vagy ilyen csekély részletbe nem szabad belekötni?
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2006. május 21. - 00:47
vagy ilyen csekély részletbe nem szabad belekötni?
Írta 2006. május 21. - 00:39
Idézet a honlapról:
"Choices...
We can remember the exact moment when Soulcraft became a destiny for us. We were in a meeting with the whole crew at our old job (at a famous bike company) and were handed a fax. As we read down the pages and it became clear we would be losing our jobs, Matt and I looked up and nodded to each other. “The Nod”, as we call it, signified more than just two guys on the same wave length; it was about a desire to chart our own paths. It wasn't about welding or painting or tubing. It was about starting something that represented all the good things; like heritage, quality, service, professionalism, friendliness, standing behind your product, and not taking yourself too seriously. It was about contributing our own part to the culture that nurtured us into a position to be able to start something like Soulcraft.
So it's been over five years since that meeting and we have met with all the obstacles that anyone chasing a dream knows all too well. But through it all we have been buoyed by the fact that our customers “get” what we are doing, that somehow the values that drive Soulcraft have seeped through. It's like they are giving us “The Nod”, telling us they understand that Soulcraft is more than welding and painting or tubing. It's about, well, you already know what it's about.
Find your Soul,
Sean Walling and Matt Nyiri, proprietors."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2006. május 18. - 17:24
csak arra tudok gondolni, hogy nekik mindegy a vk-n.
létezhet számukra olyan szitu, amikor egy szénné fékezett részen hátsóval fékeznek hosszan kanyarban és kéne a flóter? sztem nem megoldják máshogy - rendszerint nem fékeznek
Írta 2006. május 18. - 13:51
egyébként ha végignézi az ember a vk futam bringáit, akkor érdekes, hogy nem mindenki használ floatert. mérlegelik, hogy van-e olyan rész, ahol pluszt hoz és érdemes vinni a plusz súlyt, illetve kockáztatni egy plusz elromolható cuccot.
nico bringáján sosem volt:) tudtommal.
Írta 2006. május 18. - 13:48
a forgáspont közepe egybeesik a meghajtás közepével.Miert felesleges? Mi az a technika a vazon, ami kikuszoboli a fekezesbol adodo felkemenyedest?
ez biztosan segit...
Írta 2006. május 18. - 13:46
Sot, gondolkoztam rajta, csak miutan leveleztem veluk es kiderult hogy 1,8M az ara, akkor ugy dontottem hogy inkabb megsem kell
I`m as fast as nobody!
Írta 2006. május 18. - 13:44
nem hiányozna nekem már semmi.
fsr-es bringám volt már, floateres még nem. pedig ugye "elavult szar" egyforgáspontos gépem van, ami állítólag felkeményedik fékezéskor. biztos igaz, de nem hiszem, hogy egy floaterrel gyorsabban mennék.
akinek meg pont az hiányzik annak úgy kell...
Írta 2006. május 18. - 13:42
I`m as fast as nobody!
Írta 2006. május 18. - 13:40
talán mert nincs is rájuk szükség? lehet a floater elférne, de az fsr felesleges.pedig nincs rajta flóter meg efeser;)
Írta 2006. május 18. - 11:07
Írta 2006. május 18. - 10:38