Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Please log in to reply
11007 replies to this topic

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
a villa hiányzik mi, sala?! :D

ránézésre ez legalább olyan nehéz, mint a sinister :D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
miután csõdbement a balfa, ez lett helyette.
gondolom sablonok megvoltak, hegesztõk megvoltak, nekiálltak vázakat csinálni ismét.
kicsit nehéz amugy.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
az nem koppintás, hanem benne van a keze a balfa gárdájának. szóval tudatos. olyan, mint a daewoo-chevrolet:)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

http://www.appalache...com/frames.html

akarok egy ilyet

De ez nem maraton váz ám...
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
tudom hogy bb7 koppintás( amugy nem az, mint tudjuk balfa megszünt) azért kéne :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Ez egy Balfa BB7 koppintas. Nem lenne rossz, de a lanc meg mindig idiotan fut, nekem nem tetszik.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
http://www.appalache...com/frames.html

akarok egy ilyet

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
mondjuk ha le tekerem 120-ra akkor sokkal stabilabb a bicó.. így néha szoktam, de még nem szoktam meg.. na majd átállok..

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
130ra van max optimalizálva a váz. mivel ez nem ilyen duplaváll merevgép kombó így... .

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
rmx: mondjuk ezt neked kéne eldöntened.
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
én 14-en használom az én Polaris embe a telómat, és mivel elég puha a rugó és ha felszállok beül 115-re ezért sztem nem is sok így.. vagy azért eresszem le 120-ra?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
igen sok. 10-13 cm a maximum, én meg merem kockáztatni a 13 is sok kicsit.

~~Bence~~

~~Bence~~

vendég

• fórumtag
  • 14 posts
Azt szeretném kérdezni hogy egy Magellan polarx ss vázba 15 cm-ert mozgo teló sok lenne-e ?
Most Drop off van benne, de átütõsre váltanék és a stance flow árban és merevségben is megtetszett.

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,558 posts

na ugye megmondtam :) cannondale az cannondale...

Milyen igazad van…. :) persze most már nagy a szám.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
na ugye megmondtam :) cannondale az cannondale...

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,558 posts
Ha jól tudom, akkor ezt a dolgot penetrálásnak hívják, de ez nem biztos. Ez egy remek dolog, de a folyadék egy festett anyag esetén befolyik a lakkréteg alá is, és onnan nem lehet olyan könnyen kimosni. Ha fémtiszta a dolog, akkor müxik igazán ha jól tudom. Van ennek olyan változata is, amit uv lámpával kell megvilágítani, és akkor válik láthatóvá a repedés.

Különben bringaszervizekben, szintén sokat látott emberkék (Zerge) mondták úgy 80%-ra, hogy nincsen elrepedve. De ez engem nem nagyon vígasztalt volna, akkor, ha pont rosszkor pont alattam tört volna el úgy, ahogyan "nem kellene neki".

De szerencsére rakhatom össze, és nyúzhatom tovább :)

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts

Na ma végre kiderült, hogy ez: http://www.kep.tar.h...8885/22017325#2
csak egy festékrepedés. Igazából már mindenki mindenhol azt mondta (bringás helyeken), hogy ez nem repedés. Kezdtem is elhinni, de tekerés közben/fejemben idegesített a dolog. Szal elég sok telefonálgatás után, beajánlottak egy céghez, ahol anyagvizsgálattal foglalkoznak. Ma megröntgenezték, és nincsen probléma.
Tehát maradok továbbra is Cannondale fan :)

Pont ma tanultunk egy keveset a metallográfiai vizsgálatokról. Akartam mondani, hogy van a festékdiffúziós vizsgálat. Ehhez asszem lehet kapni valami sprét, amivel a tiszta vázat be kell fújni, majd a letörölt felületre valami port szórni (gondolom szintén kapható), és ha nedves lesz, akkor repedt.
De így tárgytalan.

Mostanában néztem a Cannondale-eket. Gyönyörûek egytõl egyig. Az a furcsa geo jól néz ki. (alacsony monoblokk) :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ott kulonben se nagyon tudna repedni az a fejcso, ket hegesztes kozott. nekem a jamis az also hegesztes alatt kozvetlenul a varrat mellett indult el [vagyis majdnem korbe is ert, de ez mas kerdes :D] nem vagyok nagy fizikus, de lattam mar egyetsmast, es repedes altalaban nem az anyagban magaban szokik lenni, hanem csovek talalkozasanal.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,558 posts
Na ma végre kiderült, hogy ez: http://www.kep.tar.h...8885/22017325#2
csak egy festékrepedés. Igazából már mindenki mindenhol azt mondta (bringás helyeken), hogy ez nem repedés. Kezdtem is elhinni, de tekerés közben/fejemben idegesített a dolog. Szal elég sok telefonálgatás után, beajánlottak egy céghez, ahol anyagvizsgálattal foglalkoznak. Ma megröntgenezték, és nincsen probléma.
Tehát maradok továbbra is Cannondale fan :)

Mr.Downhill

Mr.Downhill

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 posts
sorrryy
-> ALIAS KLEMENT

!!:: Az én Feleségem(update) ::!! :D !!:: és sex közben ::!!

*A tipikus trógerbringás* * HAZÁM! HAZÁM! TE MINDENEM!