vette, nem kapta. de az.az ironhorse az az, amit Tam kapott anno a nagy vizen túlról?
igy néz ki:
vette, nem kapta. de az.az ironhorse az az, amit Tam kapott anno a nagy vizen túlról?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
RAUH-Welt
B E G R I F F
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
RAUH-Welt
B E G R I F F
más a színe, meg általában jobb a szereltsége.....ilyen fritz merida:)ez csak nagyon hasonlít a meridára, vagy ugyanaz ? mert a meridát asszem más néven is forgalmazzák, de nemtom hirtelen, hogy mi az.
és ez ?szerintem lemondok a meridáról, keveset mozog, és gáz a hungary:a tag.
mellesleg szerintem egy lokolható dt tag jobb választás is lenne, ha van mód a cserére.....Akkor felejtõs...bár egy brain tag szerintem egyébként is többe lenne, mint a fulll merida váz:)
sztem nem, az epicnek mintha nagyobb lenne az áttétele, és úgy néz ki egy rövidebb r.tag van "belebarkácsolva"....legalábbis mikor taperoltam egy epic vázat akkor nekem úgy tünt....Rob,
a trans mission 115-120mm-t mozog. Az 1:1 arány azért túlzás. 60mm-t mozog a rugóstag a 115mm-hez. Késõbb rakhatsz bele Swinger 3way-t, és idén van már DT SSD lockolható tag is hozzá, persze mind speciálisan az LRS-hez való méretben. Arra vagyok kíváncsi, hogy pl a speci Epic Fox tagja jó lenne e bele. A két váz himbarendszere nagyon hasonló...
A Dt csak a carbonokban van ami szintén kevesebbet mozog! Nem?