Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Please log in to reply
11007 replies to this topic

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

az ironhorse az az, amit Tam kapott anno a nagy vizen túlról?

vette, nem kapta. de az.
igy néz ki:
Feltöltött kép

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
az ironhorse az az, amit Tam kapott anno a nagy vizen túlról?

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,156 posts
pontosan ezt fogom tenni Tamaska:D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
hehehe Gerinek új váz kell?:D:D:D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
sztem ha nem nagyon gaz a jelenlegi tagod, akkor hagyjad, es koltsd a megmarado penzed mondjuk utazasi koltsegre ;)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
jaja, lesz trance is meg merida is :D
igazából az apróban hirdetek egy ironhorse dh vázat, és arra akarja a srác elcserélni a meridáját egy tullios psyloval együtt. kár, hogy a psylo 2001-es sima xc, a merida meg fekete/fehér sport, és german:a tag van benne. amugy minden jó lenne :D
trance meg függõben, majd elválik.
abban sem vagyok biztos, hogy az kell, mert keveslem a rugóutat, de szemérmetlenül olcsó, és félelmetesen jó setuppal van.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,156 posts
Tegnap hazafelé hegyrõl láttam egy olyan trance-et, hogy majd leestem a bringáról....csúcs az a váz

Jahh igen úgy néz ki DT Swiss-ék szinte az összes SSD tagból gyártanak LRS specifikusat! Szóval még válogathatok is a tagok között, hogy mit rakjak a vázba, csak persze az áruk :P

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
robnak meg lehet trance-e, csak ki kell fundalni valamit okosan.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,156 posts
Én úgy tudom a két márka gyakorlatilag ugyan az. A centurion a merida márkája, spec. a német piacra

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

ez csak nagyon hasonlít a meridára, vagy ugyanaz ? mert a meridát asszem más néven is forgalmazzák, de nemtom hirtelen, hogy mi az.

más a színe, meg általában jobb a szereltsége.....ilyen fritz merida:)

mondjuk a bike-ban fox talas rlc -vel meg xt szettel van tesztelve....úgy jobban tetszik...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
elvileg és hivatalosan is a merida és a centurion közösen fejlesztette ki ezt a rendszert. gyakorlatilag gondolom a merida megvette...

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts

és ez ?
http://www.centurion...=28&bike_mark=2

ez csak nagyon hasonlít a meridára, vagy ugyanaz ? mert a meridát asszem más néven is forgalmazzák, de nemtom hirtelen, hogy mi az.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

szerintem lemondok a meridáról, keveset mozog, és gáz a hungary:a tag.

és ez ?
http://www.centurion...=28&bike_mark=2
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Rob! Nem úgy volt, hogy Trance vázad lesz??

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
szerintem lemondok a meridáról, keveset mozog, és gáz a hungary:a tag.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Akkor felejtõs...bár egy brain tag szerintem egyébként is többe lenne, mint a fulll merida váz:)

mellesleg szerintem egy lokolható dt tag jobb választás is lenne, ha van mód a cserére.....

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,156 posts
Akkor felejtõs...bár egy brain tag szerintem egyébként is többe lenne, mint a fulll merida váz:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Rob,

a trans mission 115-120mm-t mozog. Az 1:1 arány azért túlzás. 60mm-t mozog a rugóstag a 115mm-hez. Késõbb rakhatsz bele Swinger 3way-t, és idén van már DT SSD lockolható tag is hozzá, persze mind speciálisan az LRS-hez való méretben. Arra vagyok kíváncsi, hogy pl a speci Epic Fox tagja jó lenne e bele. A két váz himbarendszere nagyon hasonló...

sztem nem, az epicnek mintha nagyobb lenne az áttétele, és úgy néz ki egy rövidebb r.tag van "belebarkácsolva"....legalábbis mikor taperoltam egy epic vázat akkor nekem úgy tünt....

Tomex

Tomex

vendég

• fórumtag
  • 14 posts
Oyan 40-50e huf közötti árra gondoltam, többet most nem tudok rá költeni, a telót most ne nézzük... Használtat érdemes venni?

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,156 posts

A Dt csak a carbonokban van ami szintén kevesebbet mozog! Nem?

Nem tudom, írtam a velotrade-nek ezzel kapcsolatban. Ha megtudok valamit majd beírom. De mivel eddig a karbonokban is swinger volt, elképzelhetõ, hogy a két tag teljesen csereszabatos. Ha jól láttam a mission és a trans mission rugóút különbsége nem a tagból, hanem a más méretezésû felfüggesztésbõl adódik. Nem lenne rosz egy könnyû, lockolható DT tag:)