Valami kis méretben van ilyen? 14-16 között. Tag milyen benne?
Van.Fox Foat R propedal
Valami kis méretben van ilyen? 14-16 között. Tag milyen benne?
Tudnátok ajánlani olyan össztelós vázat, ami passzol egy tíz centit mozgó R7-eshez, szép és igényes festésû és kijön száznegyvenezer, nagyon max százötvenezer forintból taggal együtt? Használtban is akár. Esetleg nem árt, ha a geója megengedi, hogy késõbb egy combosabb és többet mozgó (+2 cm) Recont vagy Rebát tegyek bele. Merida OneTwenty jó lenne szinte minden szempontból, de félek, hogy az R7-el nagyon orraesõs lenne. Ja, 176 centi vagyok. Köszönöm a segítséget.
Ha találnék használtban egy 16-ost vagy 18-ast, Fox taggal nem is gondolkodnék. A Speed-way akció viszont ki tudja, meddig tart, utána meg kétszázért megint kb. megfizethetetlen lesz számomra. A biztonság kedvéért alszok rá párat, aztán hátha nem maradok le semmirõl.
Kösz a tanácsot, akkor annyit leszûrhetek, hogy R7-el is használható lehet egy ilyen váz, ideig-óráig.
Használtba esetleg pár ötlet? Annyi sok szép és karakteresebb bringa van, ne csak a Merida maradjon a jelöltek között.
.
Tudnátok ajánlani olyan össztelós vázat, ami passzol egy tíz centit mozgó R7-eshez, szép és igényes festésû és kijön száznegyvenezer, nagyon max százötvenezer forintból taggal együtt? Használtban is akár. Esetleg nem árt, ha a geója megengedi, hogy késõbb egy combosabb és többet mozgó (+2 cm) Recont vagy Rebát tegyek bele. Merida OneTwenty jó lenne szinte minden szempontból, de félek, hogy az R7-el nagyon orraesõs lenne. Ja, 176 centi vagyok. Köszönöm a segítséget.
Értem. Évjáratra esetleg valami infó? Gondolom, hogy volt tulajaként tudod. Köszönöm.
Nekem a babakék Coilert volt módon összehasonlítani egy Geminivel 900-zal, nagyon nem egy kategória. A Gemini sokkal univerzálisabban felhasználható... (praktikusan ez annyit tesz, hogy könnyebb és jobban tekerhetõ - miközben lejtõzni ugyanolyan jól lehet vele)
Anno a Gemini-vel egész simán túrázgattam a 3H-n,pedig duplavállas volt benne