Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11007 hozzászólás a témában

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

Valami kis méretben van ilyen? 14-16 között. Tag milyen benne?

Van.Fox Foat R propedal

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
Valami kis méretben van ilyen? 14-16 között. Tag milyen benne?

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

Tudnátok ajánlani olyan össztelós vázat, ami passzol egy tíz centit mozgó R7-eshez, szép és igényes festésû és kijön száznegyvenezer, nagyon max százötvenezer forintból taggal együtt? Használtban is akár. Esetleg nem árt, ha a geója megengedi, hogy késõbb egy combosabb és többet mozgó (+2 cm) Recont vagy Rebát tegyek bele. Merida OneTwenty jó lenne szinte minden szempontból, de félek, hogy az R7-el nagyon orraesõs lenne. Ja, 176 centi vagyok. Köszönöm a segítséget.

BMC Trailfox,12cm úttal,levegõs-lockos taggal 140e.hozzá való ezüst Recon poplock 12cm villával 180.zsírúj.listaára 1000euro
Feltöltött kép

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

Ha találnék használtban egy 16-ost vagy 18-ast, Fox taggal nem is gondolkodnék. A Speed-way akció viszont ki tudja, meddig tart, utána meg kétszázért megint kb. megfizethetetlen lesz számomra. A biztonság kedvéért alszok rá párat, aztán hátha nem maradok le semmirõl.

Kösz a tanácsot, akkor annyit leszûrhetek, hogy R7-el is használható lehet egy ilyen váz, ideig-óráig.

Ha új 16 vagy 18-as One-Twenty 3800-D vázat szeretnél, akkor sajnos már lehet, hogy késõ... 3000-D-bõl még talán találhatsz 18-ast a forgalmazó honlapja szerint:
BikeFun - Aktuális akcióink

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás
Egy Slayerben egy Talas lenne az igazi. De ha a vázamért és telómért adsz egy jó Talast, viszem a vázad és a Talast is. Hidd el, én is szívesebben vennék egy Slayert, de ahhoz teló is kell. Szóval akkor áll az alku, adom az újonnan vásárolt 3 éves vázat és az R7-et plusz a Slayerért kért összeget, és kapom a Slayered egy jó kis Talassal? :) Sõt, akár egy jó Revelationbe is beleegyezek. Mondjuk kíváncsi lennék, hogy ezzel a beteg összeállítással mennyivel lenne alacsonyabban a középcsapágy, mint egy bele való telóval.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
egy slayer-ben is használható lenne ideig-óráig:)
najó.. nem tukmálom.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás
Ha találnék használtban egy 16-ost vagy 18-ast, Fox taggal nem is gondolkodnék. A Speed-way akció viszont ki tudja, meddig tart, utána meg kétszázért megint kb. megfizethetetlen lesz számomra. A biztonság kedvéért alszok rá párat, aztán hátha nem maradok le semmirõl.

Kösz a tanácsot, akkor annyit leszûrhetek, hogy R7-el is használható lehet egy ilyen váz, ideig-óráig.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Használtba esetleg pár ötlet? Annyi sok szép és karakteresebb bringa van, ne csak a Merida maradjon a jelöltek között. :)

.

viszont jobb ár/érték arányú nem nagyon :)

amúgy egy masszív (azon kevés váz amiben van kellõ anyag a rugóúthoz) jól mozgó, jó geóju cucc. májerfaktora meg nincs, na bumm. tavaly kis híján vettem én is.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás
Használtba esetleg pár ötlet? Annyi sok szép és karakteresebb bringa van, ne csak a Merida maradjon a jelöltek között. :)

Amúgy az R7 nyaka jó hosszú, négy egy centis alátét is beférne jelenleg a kormány alá, csak igazándiból attól félek, hogy az alacsonyabb beépítési magasságú villa miatt alacsonyabban lenne a homlokcsõ, más szögben lenne a villa meg úgy az egész váz.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Tudnátok ajánlani olyan össztelós vázat, ami passzol egy tíz centit mozgó R7-eshez, szép és igényes festésû és kijön száznegyvenezer, nagyon max százötvenezer forintból taggal együtt? Használtban is akár. Esetleg nem árt, ha a geója megengedi, hogy késõbb egy combosabb és többet mozgó (+2 cm) Recont vagy Rebát tegyek bele. Merida OneTwenty jó lenne szinte minden szempontból, de félek, hogy az R7-el nagyon orraesõs lenne. Ja, 176 centi vagyok. Köszönöm a segítséget.

pakolsz alá hézagolót, meg vmi olcsó sokat emelõ kormányt. és úgy ideglenesen jó lesz bele a r7. amúgy nem lenne vele vészesen orraesõs.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
reignx jó ;) könnyû is és úgy fordul magához képest mint egy 4x váz

lehet hogy egészbe eladom :)
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
hja, elsõ blikkre nekem is a régi ugrott be, de utánaolvasva ez a magic linkes téma jól hangzik papíron.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
magic linkes coilert is próbáltatok ?
mert igazából azt emlegettük, mivel 170 úttal keres a kolléga

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

Értem. Évjáratra esetleg valami infó? Gondolom, hogy volt tulajaként tudod. Köszönöm.

2005-ös,de 2009március -ban volt utoljára utcán
Egy karc sincs rajta

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

Nekem a babakék Coilert volt módon összehasonlítani egy Geminivel 900-zal, nagyon nem egy kategória. A Gemini sokkal univerzálisabban felhasználható... (praktikusan ez annyit tesz, hogy könnyebb és jobban tekerhetõ :D - miközben lejtõzni ugyanolyan jól lehet vele)

Pontosan.Egy AM villával 14centin simán mászkálós

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Anno a Gemini-vel egész simán túrázgattam a 3H-n,pedig duplavállas volt benne

Nekem a babakék Coilert volt módon összehasonlítani egy Geminivel 900-zal, nagyon nem egy kategória. A Gemini sokkal univerzálisabban felhasználható... (praktikusan ez annyit tesz, hogy könnyebb és jobban tekerhetõ :D - miközben lejtõzni ugyanolyan jól lehet vele)

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás
Értem. Évjáratra esetleg valami infó? Gondolom, hogy volt tulajaként tudod. Köszönöm.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

Ezt a Slayert már árulta valaki, aztán most más árulja kb. ugyanazon az áron. Érdekes. Évjáratot tudnátok saccolni? Meg esetleg azt, hogy milyen rugóúttal rendelkezõ telóval lenne ideális a geo?

Nem érdekes,tõlem vette meg a bringát és szétbontja.12-13cm

EZER :D :D

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás
Ezt a Slayert már árulta valaki, aztán most más árulja kb. ugyanazon az áron. Érdekes. Évjáratot tudnátok saccolni? Meg esetleg azt, hogy milyen rugóúttal rendelkezõ telóval lenne ideális a geo?